GlitchTR Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 162 8 Nisan 2021 #21 Krmdmrz dedi: İlk kez alacaksanız bu zamana kadar oynamamışsınız ve oynayacak bir sürü oyuna sahip olabilirsiniz demek. Hiç sıkılmadan 2 seneyi rahat çıkartacak kadar oyun sahibi olabilirsiniz. Benim tavsiyem kırılabilen veya kırılmış modelleri tercih edin. Genişletmek için tıkla... Artık bütün PS3 modelleri kırabiliyor o yönden kafa yormaya gerek yok.
Krmdmrz dedi: İlk kez alacaksanız bu zamana kadar oynamamışsınız ve oynayacak bir sürü oyuna sahip olabilirsiniz demek. Hiç sıkılmadan 2 seneyi rahat çıkartacak kadar oyun sahibi olabilirsiniz. Benim tavsiyem kırılabilen veya kırılmış modelleri tercih edin. Genişletmek için tıkla... Artık bütün PS3 modelleri kırabiliyor o yönden kafa yormaya gerek yok.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.719 Çözümler 16 8 Nisan 2021 #22 GlitchTR dedi: Artık bütün PS3 modelleri kırabiliyor o yönden kafa yormaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam senelerdir PS4 Slim kullanıyorum. O yüzden PS3 piyasasından biraz geri kaldım kusura bakmayın.
GlitchTR dedi: Artık bütün PS3 modelleri kırabiliyor o yönden kafa yormaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam senelerdir PS4 Slim kullanıyorum. O yüzden PS3 piyasasından biraz geri kaldım kusura bakmayın.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.813 Çözümler 13 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #23 Etmez hocam.