DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 29 Aralık 2024 #11 KaanWS dedi: Adam bana chip olmadan calışmaz dedi ama. Genişletmek için tıkla... Ben çalışır diye biliyorum hocam siz gene bir CD takın cihaza deneyin.
KaanWS dedi: Adam bana chip olmadan calışmaz dedi ama. Genişletmek için tıkla... Ben çalışır diye biliyorum hocam siz gene bir CD takın cihaza deneyin.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 29 Aralık 2024 #12 KaanWS dedi: Adam böyle bir şeyler dedi ama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Üstüne biraz daha ekleyip güzel bir PS3 alırsın bu fiyata yaptırılmaz.
KaanWS dedi: Adam böyle bir şeyler dedi ama anlamadım. Genişletmek için tıkla... Üstüne biraz daha ekleyip güzel bir PS3 alırsın bu fiyata yaptırılmaz.
K KaanWS Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #13 DiestroWas dedi: Ben çalışır diye biliyorum hocam siz gene bir CD takın cihaza deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD sıfırlamanın bir yolunu bulsak PS kendini tekrar kurarmı ki.
DiestroWas dedi: Ben çalışır diye biliyorum hocam siz gene bir CD takın cihaza deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD sıfırlamanın bir yolunu bulsak PS kendini tekrar kurarmı ki.