Örnek olarak gta 5 grafik karşılaştırmasını izle ne demek istediğimi anlarsın ayrıca o saydıkların ps4te de var ve yeni sürümleri çıkarsa ps3 için değil ps4 için çıkar. En yeni olanı gördükten sonra bir önceki görüntü artık seni sarmaz adamlar ona göre yapıyor konsolu psone ilk çıktığında herkese muazzam geliyodu ardından ps2 çıktı ve psone atari gibi geldi herkese bu hep böyledir ps5 çıkınca da ps4 atari olacak aradaki sistem ve uygulama özelliklerini saymıyorum bile.
Playstation 4'ün oyunlarına para yetiştirecek bir bütçen yok ise Playstation 3 almanı öneriyorum. PS3'te bir sürü oynanması gereken oyun var Uncharted serisi vb. PS3'ün oyun fiyatları da düştüğüne göre öğrenci olarak bütçen rahatlıkla yetecektir. Yeni oyunlardan da oynamak istiyorsan Playstation 4 almalısın zaten fiyatı 1100 TL'ye kadar düştü.
Örnek olarak gta 5 grafik karşılaştırmasını izle ne demek istediğimi anlarsın ayrıca o saydıkların ps4te de var ve yeni sürümleri çıkarsa ps3 için değil ps4 için çıkar. En yeni olanı gördükten sonra bir önceki görüntü artık seni sarmaz adamlar ona göre yapıyor konsolu psone ilk çıktığında herkese muazzam geliyodu ardından ps2 çıktı ve psone atari gibi geldi herkese bu hep böyledir ps5 çıkınca da ps4 atari olacak aradaki sistem ve uygulama özelliklerini saymıyorum bile.
PS4 'te yeni çıkan oyunlar 250 TL civarı, bekleyip alsanız aylar sonra 100 TL'ye anca düşüyor. 2000 TL masrafla en fazla 5 oyun oynayabileceksiniz. Ki online oynayacağım derseniz üstüne 150 TL de Sony 'ye vereceksiniz. 600-700 TL 'ye multimanlı PS3 ' aldığınızda onlarca oyun sizi bekliyor. @nikobellic yazınızdan PC 'ye çıkan (aynı zamanda PS3'e çıkmış) bir çok oyunu da oynamadığınızı tahmin ediyorum, ki PS3 exclusive 'leri de cabası. PS3 'te hala oynanabileceğini düşündüğüm oyunları listeledim, incelediğinizde sizin de beğeneceğiniz onlarca oyun bulabileceğinizi düşünüyorum.