Xbox 360 Yenilenmiş Oyun Konsolu + Kinect Camera 500GB 50 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Xbox 360 Yenilenmiş Oyun Konsolu + Kinect Camera 500GB 50 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
1400₺ mi . Vardır illa evinde bulunup satmak isteyen, 400-500 ₺ den fazla etmez. 37 oyun dediğini 50-100 liraya atıyorlar zaten PS kafeler, uğraşırsan sen bile yaparsın.
Sony Playstation Classic Mini Oyun Konsolu ( 20 Adet Oyun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
10 dakika boyunca kahkaha attım. Bu fiyat ne? Şaka mı bu?
Sevildikten sonra Playstation 1 de alınır 2 de. Zevk meselesi. Benim odamda bir köşede tarihi eser Playstation 1 diğer köşede 7 aylık Nintendo Switch yatıyor pek açmıyorum ama olsun arada güzel tecrübe oluyorlar.
@345291 bendeki bundan yalnız neye mini yazmışlar anlamadım bu orijinal boyutlusu, mini olanı daha yuvarlak hatlıydı diye hatırlıyorum.
1400₺ mi . Vardır illa evinde bulunup satmak isteyen, 400-500 ₺ den fazla etmez. 37 oyun dediğini 50-100 liraya atıyorlar zaten PS kafeler, uğraşırsan sen bile yaparsın.
Sony PlayStation 4 Slim Oyun Konsolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PlayStation 4 Slim Oyun Konsolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!