ComAndConquer
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS TUF Plus X570(WIFI)
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
RAM: 4x8=32GB ADATA XPG Spectrix D50 8GB (4 adet)
Soğutma: ASUS TUF Gaming LC120 RGB 120 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING LHR 256 Bit GDDR6 8 GB
Depolama: Samsung 980 Pro 1TB, WD Blue 1 TB HDD, Toshiba 500 GB HDD
PSU: ASUS ROG-STRIX-850G 850W
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301
Monitör: GIGABYTE G24F-2
- Meslek
- Bilgisayar Programcılığı
Merhaba arkadaşlar. USB 3.0'lı markası Sony bir Harici HDD'im vardı. İçini açtım, zaten ayrılabiliyorumuş, normal sata diskine dönüşüyormuş laptop HDD'sine. Neyse çıkarttım PS3'e taktım, 1 TB hafızası. Neyse gördü felan verileri buraya aktarılsın mı dedi, evet dedim, aktardı. Yeniden başlattı bi anda biçimlendirme sorunu çıktı biçimlendiremiyorum aleti. Biçimlendir diyorum %0'da hep. Kapatıp açıyorum işlem sırasında hata oluştu yeniden başlatılsınmı diyo. Evet diyorum yok %0'da. Belki boyutu büyük ondandır dedim 2 gün felan açık bıraktım olmuyor. Hep %0'da. İnternetten baktığımda 2 TB bile bağlayan var.
Hayır okuma sorunu da yok 5400 RPM hızı. Netten baktım 7200 olanlar ısınıyormuş felan yok olmuyor. Modelinin de yazıyım isterseniz samsung markalı ama normalde sony yazıyor kutusunda. Anlaşmalılar galbia. Neyse ST1000LM024 markalı yani sarı ışık da yanmıyor. Oyun oynarken yüklenirken felan sarı ışık yanardı biçimlendirirken sarı ışık yanmıyor.
Nasıl yapıcam nolur yardım edin gitti güzelim alet. Oyun kayıtları zaten gitti de bari alet çalışsın onada razıyım...
Bütün sitelere yazdım hiç biri bişey anlayamadı. Sorunu çözemedim. Bari burda çözüyüm sorunu. Garantisi yok bitti şimdi dünya para vermek istemiyorum. Sony çok para ister. Zaten orjinal oyunlara zar zor para veriyoruz, bi de garanti üzerimde kalmasın

Hayır okuma sorunu da yok 5400 RPM hızı. Netten baktım 7200 olanlar ısınıyormuş felan yok olmuyor. Modelinin de yazıyım isterseniz samsung markalı ama normalde sony yazıyor kutusunda. Anlaşmalılar galbia. Neyse ST1000LM024 markalı yani sarı ışık da yanmıyor. Oyun oynarken yüklenirken felan sarı ışık yanardı biçimlendirirken sarı ışık yanmıyor.
Nasıl yapıcam nolur yardım edin gitti güzelim alet. Oyun kayıtları zaten gitti de bari alet çalışsın onada razıyım...
Bütün sitelere yazdım hiç biri bişey anlayamadı. Sorunu çözemedim. Bari burda çözüyüm sorunu. Garantisi yok bitti şimdi dünya para vermek istemiyorum. Sony çok para ister. Zaten orjinal oyunlara zar zor para veriyoruz, bi de garanti üzerimde kalmasın

Son düzenleyen: Moderatör: