Kırık demek sistemin kırıldığını (Aynı anda Homebrew/Jailbreak adı var.) ve modlu/çipli anlamına geliyor. Bozuk olduğundan değil. Yanlış mı anladım bilmiyorum.
Ben sen satıyorsun sandım PS3 bence de alma yaşı üniversite çağına geldi mezun olacak artık... Xbox Series S veya PS4 bak. Bence PS4 Slim en mantıklısı.
Ben sen satıyorsun sandım PS3 bence de alma yaşı üniversite çağına geldi mezun olacak artık... Xbox Series S veya PS4 bak. Bence PS4 Slim en mantıklısı.
Evet kırık bir sistemi orijinal haline geri getirebiliyorsun, ama kırcak insan zaten bir kere düşünmez bunu.
İngilizce olduğuna ne kadar bakmak istersin bilmiyorum herhalde anlaşılır diline bakmadan.
Series S alıp oynamadan sattım. Çünkü bir hevesle alıp Gamepass üzerindeki tüm oyunların bilgisayarda da oynanabileceğini öğrendim ki 30-60 FPS Series S ile oynayacağıma bilgisayarımda 100 FPS oynarım dedim. Exclusive oyunları oynamak için bile PlayStation alınır Xbox pek mantıklı gelmiyor.
Series S alıp oynamadan sattım. Çünkü bir hevesle alıp Game Pass üzerindeki tüm oyunların bilgisayarda da oynanabileceğini öğrendim ki 30-60 FPS Series S ile oynayacağıma bilgisayarımda 100 FPS oynarım dedim. Exclusive oyunları oynamak için bile PlayStation alınır Xbox pek mantıklı gelmiyor.