Yine de bu fiyattan almanı önermem. 19 yaşına girecek neredeyse 5000 lira. Pandemiden önce 300 liraya satılıyordu. biraz daha katsan PS4 var zaten. Fat kasa 4 alınabilir. Hatta bu paralara da var.
Bursadasınız sanırım bende kırılmamış ps3 super slim mevcut yanında orjinal oyunlar da var fakat kol yok. Bir arkadaşıma vermeyi düşünüyordum, eğer almayı düşünürsen 100 dolar 3500 gibi bir fiyata bırakırım.
PS4'ler bursada 7000TL civarında hocam çok kovaladım ama nafile şimdilik idare edeceğimiz bir şey bakıyorum satıp PS 4 alacağım zaten ilerleyen zamanda.
Xbox düşünmez misiniz. Oyunları çok uygun. Ps3 slim 3000-4000 arası illaki denk geliyor acele etmeyin derim.
PS4 6000 TL ye çok denk geldi son zamanlar takip ederseniz denk gelir İnegöl'de oluyor çoğu zaman.
Xbox 360-one serisi de bu fiyatlarda genelde.
İki gün önce Xbox series s aldım İnegöl den 7500 e elimde PS3 slim vardı 3000 e sattım ilanda idi görmüş olmanız lazım son günlerde bakıyor iseniz.
Xbox düşünmez misiniz? Oyunları çok uygun. PS3 Slim 3000-4000 arası illaki denk geliyor acele etmeyin derim.
PS4 6000 TL'ye çok denk geldi son zamanlar takip ederseniz denk gelir inegöl'de oluyor çoğu zaman.
Xbox 360-ONE serisi de bu fiyatlarda genelde.
İki gün önce Xbox Series S aldım inegölden 7500'e elimde PS3 Slim vardı 3000'e sattım ilanda idi görmüş olmanız lazım son günlerde bakıyor iseniz.