Merhaba. PS3 aldım internetten 1.800 TL'ye geldiğinde OFW vardı fakat daha ilk 10 saniyede fan uçak motoruna dönmüştü resmen. İçini açtım, içi bizim evimizden daha temizdi. Hiç toz göremedim, yanımda da termal macun yoktu ardından fan sesini umursamayıp OFW ve CFW kurdum her şey iyiydi WebMAN'i kurdum derken bir baktım CPU 86 derece rsx 44 derece ve sonra WebMAN'dan mesaj geldi overheating diye. Hala iade edebiliyorum Param Güvende ile aldığım için sizce termal macun değiştireyim mi? Ve hangi termal macun kullanmalıyım? Orta kalite işimi görür mü?
Merhaba. PS3 aldım internetten 1.800 TL'ye geldiğinde OFW vardı fakat daha ilk 10 saniyede fan uçak motoruna dönmüştü resmen. İçini açtım, içi bizim evimizden daha temizdi. Hiç toz göremedim, yanımda da termal macun yoktu ardından fan sesini umursamayıp OFW ve CFW kurdum her şey iyiydi WebMAN'i kurdum derken bir baktım CPU 86 derece rsx 44 derece ve sonra WebMAN'dan mesaj geldi overheating diye. Hala iade edebiliyorum Param Güvende ile aldığım için sizce termal macun değiştireyim mi? Ve hangi termal macun kullanmalıyım? Orta kalite işimi görür mü?
Hocam konu 1 yıl önce ama yazayım dedim 2 yıl önce aynı şeyi bende yaptım aynı hatalar bende de oldu hatta ısınmayla ilgili bende bir konu açmıştım. O hatada yapacak bir şey olmuyor tamire verseniz de düzen tutmaz tamir oldu çalışıyor diyelim Max 1-2 aya tekrar aynı hata olacak. Bence PS 3 en zor bakımı yapılan cihazlardan biri işlemci ve grafik kartının kapağını kaldırdıktan sonra altındaki termal macunları değiştirmeyince termal macun değiştirmenin hiçbir etkisi olmuyor o altındaki termal macunları da değiştirmek için de özel aletlerin olması gerekiyor ve çok zor en ufak hatan da direk çöp oluyor artık yeni neişl cihazlarda o işlemci kapağı ve grafik kartının kapağı yok direk kendisi olduğu için hatasız bir şekilde çoğu insan bakımlarını kendisi evde yapıyor.