Çözüldü PlayStation 3 kırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LuisB4y

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ötüken
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2
Meslek
Öğrenci
Merhaba, flash belleği takıyorum güncelle kısmına gelip dosya yerini seçiyorum fakat bir şey bulunamadı diyor. Nasıl çözebiliriz? @591529

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, flash belleği takıyorum güncelle kısmına gelip dosya yerini seçiyorum fakat bir şey bulunamadı diyor. Nasıl çözebiliriz? @591529

Manolty forumu bıraktı hocam. Ben yardımcı olayım flash bellek FAT32 formatındamı klasörler düzgün mü? Şu video'daki gibi yaparsanız olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Manolty forumu bıraktı hocam. Ben yardımcı olayım flash bellek FAT32 formatındamı klasörler düzgün mü? Şu video'daki gibi yaparsanız olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba hocam evet fat32 formatında ve dosyalar düzgün ama playstation görmüyor.

USB'yi hangi yuvaya takdinız. Sağ taraftaki girişi denediniz mi?
Evet hocam öyle sorun çözülmüyor fakat ben çözdüm. Playstation u güvenli modda başlatarak öyle güncelleme gerçekleştirdim. Yapamayan arkadaşlara yardımı olur umarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı