Playstation 3 Kötü bir konsol mu?

Doğukan Samet

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben yaklaşık 1 sene önce ps 3 aldım ama özel oyunların hepsi ps4 konsoluna çıkınca konsoldan soğudum. Sizce ps 3 hala kötü bir konsol mu yoksa yeni nesile geçiş mi yapmamız lazım? Aletin özelliğini bitirdiler. Uncharted ps3'te varken ps4'e çıktı. God of war, last of us, beyond two souls, heavy rain çıkmak üzere. Sorum şu, ps 3 kötü bir konsol mu? Takas etmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 kötü bir konsol değil. Ancak eski bir konsol. Yeni nesil oyunlar; yeni nasıl konsol ve PC'lere çıkarıldıkları için; eski nesil konsollara pek önem verilmiyor. Bundan dolayı eğer bütçeniz varsa PS4 veya XBOX One satın almanızı tavsiye ederim.

İyice değeri düşmeden PS3'ü satmanızı öneririm veya konsol satan yerlerde PS4 ile takas edebilirsiniz üstüne bir miktar para katarak.

PS3 çok güzel bir konsol. PS4'e remastered çıkması normal. İkisi de Sony malı ve PS3 kullananlar için geçme sebebi olsun istiyorlar. Ancak PS3'te hala oynayacak çok oyun var. MGS 4(Diğer oyunlarını oynadıysanız), Demon's Souls, Red Dead Redemption, Yakuza 3-4-5, Killzone 2, İnfamous, İnfamous 2 bunlardan bazıları. Sırf PS3'e Exc. olan bile çok oyun var. Ben XBox 360 için aynı görüşte olmasam da PS3 hala alınabilecek bir konsol ve elinizde varmış zaten. Bunun anlamı oynamadığınız Exc. oyunları oynayın öyle takas yapın. Birde J-RPG hastası iseniz hala PS3'e çıkan epey J-RPG var.

PS3 gideri PS4'e göre daha düşük. Ve hiç oyun konsoluna sahip olmayanlara, bilgisayarı olmayana AAA oyun oynayamayanlara kaçırdıkları oyunlar oynamak için hala çok iyi bir şans yaratır PS3 ki fiyatlarının 600-800TL olduğunu da düşünürsek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…