PlayStation 3 satılmadan önce ne yapılmalı?

vmrt

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir laptop aldığım için, uzun süredir kullanmadığım PlayStation 3 cihazımı satmak istiyorum. Borsada katlayıp elektrikli scooter alacağım. Fakat nasıl satışa hazırlayacağımı bilmiyorum. Oyun kayıtlarım var. Silmeli miyim, cihazı sıfırlamalı mıyım hiç bilmiyorum. Cihaz kırık değil fakat kırık olan bir cihazdan 12-13 civarı oyun atılmıştır. 2 kutulu orijinal oyun var. Kamera ve bir adet move cihazı var. 1 adet çakma kablosuz kolu var. Direksiyon seti var fakat getorix diye bir marka kaliteli değil. Ayrıca süper Slim kasa. Tüm ekipmanlarıyla kaç lira fiyat biçmeliyim sizce? Ve ondan önemlisi sıfırlamalı mıyım format, mı attırmalıyım? Oyun kayıtlarını nasıl silerim gibi soruların cevabını bekliyorum.

@393060 @Furkan17TR

Son düzenleme:
Çok önemli ne verin olabilir? Altı üstü 2 oyun savesi var. O kadar da kafaya takacak bir şey yok. PSN hesabını kaldır yeter.

2.5-3'e kasayı koyabilirsin. Diğer ekipmanlar da eklersen 3.5 veya 4 isteyebilirsin. Ama o paraların üstüne biraz daha eklenip PS4 alınabiliyor.

Piyasa çok sığ, ekipmanlar ile satmak zor. Ekipmansız satarsan da onlar elinde patlar.

Karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…