PlayStation 3 Slim vs Xbox 360 Elite+ PS Move vs Xbox 360 Kinect

LinusTechTips

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Muhendisi
Merhaba,
Boş zamanlarımda ailecek vakit geçirmek amacıyla kendime PS3'ya da Xbox 360 ve hareket sensörü almak istiyorum.
Açıkçası kararsız kaldım çünkü;
1- PS3'te ki GoW, killzone, Gran Turismo aklımı çeliyor ancak diğer tarafta ise Forza Horizon, Gears of War, Halo falan var.
2-PS3'te ylod varken Xbox'da rrod hatası var.
3-PS3 Move'da killzone, FIFA gibi oyunları shootgun ile oynarken Xbox 360'da -Forza var ancak direksiyonunu bulacağımı düşünmüyorum- yok.
4-Xbox 360 kolları daha kaliteliyken DualShock3 ya da sixaxis daha kalitesiz.
5-Xbox 360 kolunu Windows'ta kullanırken DualShock'u kullanamıyoruz.
6-genellikle 2 kişi oynayacağımız için hangi hareket sensörü daha iyi bilmiyorum.

İsteklerim;
1-uzun ömürlü olacak.
2-oyunları buluncak.
3-1920x1080 (16:9,FHD) ve 1680x1050(16:10, 1050p) çözünürlükte kasmadan genellikle 40-60FPS oyun oynatacak.

İşte size sorularım bunlar. Hangi konsol daha uygundur yazabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

Son düzenleme:
Eğer amacınız ailecek eğlenmekse; Move veya Kinect kullanmak yerine aynı jenerasyondan Nintendo Wii öneririm. Tam da söylediğiniz gibi birlikte vakit geçirmek için tasarlanmış oyunları da bu formüle uygun ve eğlenceli vakit geçiriliyor. Hem de ayrı bir aksesuara ihtiyacınız yok. Hardcore yada AAA oyunları oynamak istiyorsanız (PS3 vs X360 dersek) kesinlikle PS3. İnanılmaz geniş bir exclusive ve 3.parti kütüphanesi var Xbox 360’a göre çok daha avantajlı. 21.yüzyılın en iyi oyunlarını 80% PS3’te oynayabilirsiniz. Tam bir kült oyun canavarı. Bence Move + PS3 almak pahalıya patlayacağından Wii almanız daha mantıklı ama seçim sizin.

Eğer amacınız ailecek eğlenmekse; Move veya Kinect kullanmak yerine aynı jenerasyondan Nintendo Wii öneririm. Tam da söylediğiniz gibi birlikte vakit geçirmek için tasarlanmış oyunları da bu formüle uygun ve eğlenceli vakit geçiriliyor. Hem de ayrı bir aksesuara ihtiyacınız yok. Hardcore yada AAA oyunları oynamak istiyorsanız (PS3 vs X360 dersek) kesinlikle PS3. İnanılmaz geniş bir exclusive ve 3.parti kütüphanesi var Xbox 360’a göre çok daha avantajlı. 21.yüzyılın en iyi oyunlarını 80% PS3’te oynayabilirsiniz. Tam bir kült oyun canavarı. Bence Move + PS3 almak pahalıya patlayacağından Wii almanız daha mantıklı ama seçim sizin.
Açıkçası Wii almayı düşünmüyorum. Hem joypad ile CoD vb. oyunlar oynayacağım. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı