PlayStation 3 sürümü nasıl yükseltilir?

Hyuuga Neji

Hectopat
Daha fazla  
Evde eskiden oynadığım bir PS3 vardı. Onu aldım 2 gün önce bakındım fakat oyunların çoğu çalışmıyordu ve sayısı çok azdı. Sürümü 4.81'miş. Şimdi ben bunu 4.88 yapmak istiyorum. Daha sonrasını halledeceğim oyunları falan. 4.88 yapmak için ne yapmalıyım?

Evde eskiden oynadığım bir PS3 vardı. Onu aldım 2 gün önce bakındım fakat oyunların çoğu çalışmıyordu ve sayısı çok azdı. Sürümü 4.81'miş. Şimdi ben bunu 4.88 yapmak istiyorum. Daha sonrasını halledeceğim oyunları falan. 4.88 yapmak için ne yapmalıyım?

PS3 Sistem Yazılımı Güncellemesi 4.90. PlayStation 3 sistem yazılımı için 28.02.2023 tarihinde bir güncelleme sunuldu. Güncellemeyi indirmek için PS3 Sabit Disk Sürücünüzde (Sistem Güncelleme) veya çıkarılabilir depolama ortamında (PC ile Güncelleme) en az 200 MB boş alan bulunmalıdır.

Suan en yeni sürüm 4.90 dir. Onu kursaniz daha iyi olur cfw mı hen mi onu söylerseniz sevinirim hen ise başlangıç yerinde hen logosu gibi birşey olur cfw ise açılırken ferrox gibi birşey yazar ona göre nasil yapıldığını söyleyim hem üstelik oyunlar nasil açılmıyor hata veriyor mu ?

PS3 Sistem Yazılımı Güncellemesi 4.90. PlayStation 3 sistem yazılımı için 28.02.2023 tarihinde bir güncelleme sunuldu. Güncellemeyi indirmek için PS3 Sabit Disk Sürücünüzde (Sistem Güncelleme) veya çıkarılabilir depolama ortamında (PC ile Güncelleme) en az 200 MB boş alan bulunmalıdır.
4.90'a gerek yok. Ayrıca aldığım zaman orjinal değilmiş. Normal Firmware Update ile güzel bir sonuca varacağımı sanmam.

4.90'a gerek yok. Ayrıca aldığım zaman orjinal değilmiş. Normal Firmware Update ile güzel bir sonuca varacağımı sanmam.
Zaten normal yapılırsa oyunlarının hiç biri açılmaz elinde kalır hem 4.90 daha iyi hem online açık olan oyunları oynarsınız hem daha stabil çalışır

Suan en yeni sürüm 4.90 dir. Onu kursaniz daha iyi olur cfw mı hen mi onu söylerseniz sevinirim hen ise başlangıç yerinde hen logosu gibi birşey olur cfw ise açılırken ferrox gibi birşey yazar ona göre nasil yapıldığını söyleyim hem üstelik oyunlar nasil açılmıyor hata veriyor mu?
Çok eskiden almıştım dediğim gibi. Hangisi bilmiyorum fakat HEN değil galiba. Açılırken Ferrox falan da yazmıyor. Bir şekilde OFW'ye güncelleyip tekrar kırmak istiyorum. Oyunların hepsi farklı şekilde açılmıyor. 4.90'ı kırabiliyorsak ona da okeyim.

Hen değilse
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu deneyin ofwye guncellemeden tekrar kurabilirsiniz gerek yok onda

Çok eskiden almıştım dediğim gibi. Hangisi bilmiyorum fakat HEN değil galiba. Açılırken Ferrox falan da yazmıyor. Bir şekilde OFW'ye güncelleyip tekrar kırmak istiyorum. Oyunların hepsi farklı şekilde açılmıyor. 4.90'ı kırabiliyorsak ona da okeyim.

Oyunlar içinde olmuyorsa pkgi diye bir oyun mağazası var neredeyse bütün oyunlar var içinde ondan tekrar yukleyebilirsiniz YouTube'da var bir sürü videosu

Bu arada sormayida unuttum makineniz hangi modeldi

Hen değilse
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu videoyu deneyin ofwye guncellemeden tekrar kurabilirsiniz gerek yok onda

Oyunlar içinde olmuyorsa pkgi diye bir oyun mağazası var neredeyse bütün oyunlar var içinde ondan tekrar yukleyebilirsiniz YouTube'da var bir sürü videosu

Bu arada sormayida unuttum makineniz hangi modeldi

Bilmiyorum ki. Bakabileceğim bir yer var mı? Dediğim gibi çok eskiden oynuyordum.

Üstünde sağ solda deniz mavisi renkler var ortası tırtıklı. Beyaz renkte.

Sonunda 4003C yazıyor serialin.

Bunun beyazı işte hocam.

Son düzenleme:
Hocam cfw olmaz bu Super slim sadece hen ile kirilir başlangıç yerinde hen yazısı yoksa ya hen yuklememissiniz oyunlar açılmamıştir yada makine ofwdir.

Bu adamın yaptıklarının aynısını yapın

Bilmiyorum ki. Bakabileceğim bir yer var mı? Dediğim gibi çok eskiden oynuyordum.

Üstünde sağ solda deniz mavisi renkler var ortası tırtıklı. Beyaz renkte.

Sonunda 4003C yazıyor serialin.

Bunun beyazı işte hocam.
Oyun mağazası içinde.

Hocam cfw olmaz bu Super slim sadece hen ile kirilir başlangıç yerinde hen yazısı yoksa ya hen yuklememissiniz oyunlar açılmamıştir yada makine ofwdir.

Bu adamın yaptıklarının aynısını yapın

Oyun mağazası içinde.

Sürüm yükseltmesi işini nasıl yapacağım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı