PlayStation 3 SuperSlim HDD Kapağının Açılmaması

Dostum ucundan tutamayız. Dikkat et bıçağı sok içine kapağın yavaş yavaş döndürerek açmaya çalış. Dikkat et dişlerini kırma kapağın.

Dostum ucundan tutamayız. Dikkat et bıçağı sok içine kapağın yavaş yavaş döndürerek açmaya çalış. Dikkat et dişlerini kırma kapağın.
YouTubedeki tüm videolara baktım ve 3 ayrı kişye de denettirdim. Bir türlü açamadım bunu açmamın başka yolu yok mudur?
@Furkan17TR
Kapakçığı ne kadar ittirsem de tepkisi yok.

Son düzenleme:
YouTubedeki tüm videolara baktım ve 3 ayrı kişye de denettirdim. Bir türlü açamadım bunu açmamın başka yolu yok mudur?
@Furkan17TR
Kapakçığı ne kadar ittirsem de tepkisi yok.

Doğru ittirdiğinden emin isen yanlış ittiriyorsun.

Benim başıma açılmayan kapak olayı gelmedi. Ama kolayda açılmıyordu. Elinin ayarını biliyorsan biraz sert davran. Kanırttırmayı deneme bile. Tırnakları kırarsın.

Doğru ittirdiğinden emin isen yanlış ittiriyorsun.

Benim başıma açılmayan kapak olayı gelmedi. Ama kolayda açılmıyordu. Elinin ayarını biliyorsan biraz sert davran. Kanırttırmayı deneme bile. Tırnakları kırarsın.
PlayStation logosu olan taraftan olmayan tarafa doğru sürüklemeyi deniyorum ama kapakçıktan ses bile gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı