YouTubedeki tüm videolara baktım ve 3 ayrı kişye de denettirdim. Bir türlü açamadım bunu açmamın başka yolu yok mudur?Dostum ucundan tutamayız. Dikkat et bıçağı sok içine kapağın yavaş yavaş döndürerek açmaya çalış. Dikkat et dişlerini kırma kapağın.
YouTubedeki tüm videolara baktım ve 3 ayrı kişye de denettirdim. Bir türlü açamadım bunu açmamın başka yolu yok mudur?
@Furkan17TR
Kapakçığı ne kadar ittirsem de tepkisi yok.
PlayStation logosu olan taraftan olmayan tarafa doğru sürüklemeyi deniyorum ama kapakçıktan ses bile gelmiyor.Doğru ittirdiğinden emin isen yanlış ittiriyorsun.
Benim başıma açılmayan kapak olayı gelmedi. Ama kolayda açılmıyordu. Elinin ayarını biliyorsan biraz sert davran. Kanırttırmayı deneme bile. Tırnakları kırarsın.
PlayStation logosu olan taraftan olmayan tarafa doğru sürüklemeyi deniyorum ama kapakçıktan ses bile gelmiyor.
Asabileşince kanırtarak çıkarttım ama kapağın 2 dişi bu uğurda feda oldu.Birde tam tersine deneyin. Belki ters yapıyorsunuzdur
![]()
How to change the new super-slim PS3 hard drive
Puzzling over how to replace the hard drive in the new super-slim PlayStation 3? Check out our handy guide that'll have you up and running in minutes.www.gamespot.com
Asabileşince kanırtarak çıkarttım ama kapağın 2 dişi bu uğurda feda oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.