PlayStation 3 vs. XBOX 360 E

XBOX 360 E vs. Play Station 3

• Play Station 3

• XBOX 360 E

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Yer
6'lı Beypazarı Paketi
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu iki konsol arasında kaldım. Tek fark PlayStation 3'ün yanında 10 tane oyun geliyor. Sizce hangisi daha iyi? Fikir belirtirseniz sevinirim.

Hocam Xbox 360 S veya E kasa tavsiye ederim. Bu seriler güzel. PS3 olarak Slim veya Super Slim tercih edin. İki taraf için ortak oyun çok. Xbox tarafında Gears of War , PS tarafında God of War.

Oyun tarafında PS3 daha önde.
The Last of Us, Beyond Two Souls, Uncharted, God of War, Journey, Infamous ve bunun gibi birçok seri sadece PS3'e özel.

Son düzenleme:
Çok sağolun hocalarım. Aklıma bir şey takıldı, XBOX 360 E'lerin (hepsiburadakilerden bahsediyorum) hepsi tehşir ürünü; Play Station 3'ler de yenilenmiş. Bu bir sorun çıkarır mı?

Çok sağ olun hocalarım. Aklıma bir şey takıldı, Xbox 360'e'lerin (hepsiburadakilerden bahsediyorum) hepsi tehşir ürünü; play station 3'ler de yenilenmiş. Bu bir sorun çıkarır mı?

Bence 2 el al zaten kac yillik konsollar.
Çok sağ olun hocalarım. Aklıma bir şey takıldı, Xbox 360'e'lerin (hepsiburadakilerden bahsediyorum) hepsi tehşir ürünü; play station 3'ler de yenilenmiş. Bu bir sorun çıkarır mı?

Reklam yapıyor gibi olmayayim ama bende var dusunusen link atayim san.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…