PlayStation 3 yazılım yükleme

516431

Hectopat
PlayStation 3'ümde bir sorun var hen yüklü ama enable hen yok neyse konumuz bu değil internetten nasıl çözüleceğine baktım ve flash bellek ile orijinal PlayStation 3 yazılımı atıldığını gördüm ancak şöyle bir sorun var; benim PlayStation 3 kollarım çalışmıyor. Işıkları yanıp sönüyor ama ne kablo ile ne de kablosuz çalışıyor. Ben de onların dışında DualShock 2 DualShock 4 ve Xbox 360 Gamepad'i var yapabileceğim bir şey var mı?

En son 1 yıl once PS3 kırmıştım ama orjınal PS3 yazılımı neden ındıreceğınız ve kollar çalışmıyorsa DualShock 4 alın.

En son 1 yıl once PS3 kırmıştım ama orjınal PS3 yazılımı neden ındıreceğınız ve kollar çalışmıyorsa DualShock 4 alın.

Bakın şöyle ben DualShock 4 ile güvenli moda girmeyi denedim ama DualShock 4'ün PlayStation tuşu çalışmadığı için menüye giremiyorum.

Bakın şöyle ben DualShock 4 ile güvenli moda girmeyi denedim ama DualShock 4'ün PlayStation tuşu çalışmadığı için menüye giremiyorum.

PS3 tuşumu çalışmıyor yoksa kolunmu çalışmıyor Allah rızası ıçın tane tane anlatın

Kablosuz ama biliyorsunuz ki güvenli moda girerken kablo ile bağlamak gerekiyor bende Micro USB kablosu ile bağladım tek sorun PlayStation tuşunun çalışmaması.

O zaman sorun çok basıt PS3 tuşu çalışmıyorsa teknık servıse gıdın ya da Sony forumuna gıdın.

O zaman sorun çok basıt PS3 tuşu çalışmıyorsa teknık servıse gıdın ya da Sony forumuna gıdın.

Öyle değil sorun kolda değil PlayStation'da da değil DualShock 4'leri PlayStation 3'e bağlayınca PlayStation tuşu çalışmıyor bu zaten herkeste olan bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…