Çözüldü PlayStation 3'e 4K HDMI kablosu takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

reaper.793

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, PlayStation 3 Slim cihaz sahibiyim ve cihazımı televizyona bağlamak için normal bir HDMI kablosu bulamadım. Bu yüzden 4K HDMI kablosu taksam (amacım 4K çözünürlükte oyun oynamak değil, sadece başka kablo olmadığı için 4K) bir sorun yaşar mıyım? PS3 de bozulma donma kasma, televizyonda bozulma donma kasma gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, PlayStation 3 Slim cihaz sahibiyim ve cihazımı televizyona bağlamak için normal bir HDMI kablosu bulamadım. Bu yüzden 4K HDMI kablosu taksam (amacım 4K çözünürlükte oyun oynamak değil, sadece başka kablo olmadığı için 4K) bir sorun yaşar mıyım? PS3 de bozulma donma kasma, televizyonda bozulma donma kasma gibi.
Yok sorun olmaz.
Yok sorun olmaz.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı