Centavos Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #1 Herkese merhaba, Kırılmış bir PlayStation 3 de, PS Store'dan satın alıp orijinal Minecraft yüklenebilir mi? Ya da oyunun sürümü güncellenebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2025
Herkese merhaba, Kırılmış bir PlayStation 3 de, PS Store'dan satın alıp orijinal Minecraft yüklenebilir mi? Ya da oyunun sürümü güncellenebilir mi?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.302 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #2 Centavos dedi: Herkese merhaba, Kırılmış bir PlayStation 3 de, PS Store'dan satın alıp orijinal Minecraft yüklenebilir mi? Ya da oyunun sürümü güncellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hala satılıyorsa satın alıp kurabilirsin.(HFW ile kırık'sa)
Centavos dedi: Herkese merhaba, Kırılmış bir PlayStation 3 de, PS Store'dan satın alıp orijinal Minecraft yüklenebilir mi? Ya da oyunun sürümü güncellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hala satılıyorsa satın alıp kurabilirsin.(HFW ile kırık'sa)
DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 22 Ocak 2025 #3 Centavos dedi: Herkese merhaba, Kırılmış bir PlayStation 3 de, PS Store'dan satın alıp orijinal Minecraft yüklenebilir mi? Ya da oyunun sürümü güncellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet halen daha alınabiliyor. Ben geçenlerde aldım oynuyorum.
Centavos dedi: Herkese merhaba, Kırılmış bir PlayStation 3 de, PS Store'dan satın alıp orijinal Minecraft yüklenebilir mi? Ya da oyunun sürümü güncellenebilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet halen daha alınabiliyor. Ben geçenlerde aldım oynuyorum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.302 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #4 Bu arada neden ınternet'den indirmediniz? @Centavos @DiestroWas
DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 22 Ocak 2025 #5 Yerayay dedi: Bu arada neden ınternet'den indirmediniz? @Centavos @DiestroWas Genişletmek için tıkla... Korsan olarak mı Soruyorsun hocam?
Yerayay dedi: Bu arada neden ınternet'den indirmediniz? @Centavos @DiestroWas Genişletmek için tıkla... Korsan olarak mı Soruyorsun hocam?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 22 Ocak 2025 #6 Bu oyun PS3'de sınırlı haritaya sahip değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
DiestroWas Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 117 22 Ocak 2025 #7 Onur Altuğ Sever dedi: Bu oyun PS3'te sınırlı haritaya sahip değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Evet oyun başladığında sana verilen harita kadar alanın var.
Onur Altuğ Sever dedi: Bu oyun PS3'te sınırlı haritaya sahip değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Evet oyun başladığında sana verilen harita kadar alanın var.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.302 Makaleler 11 Çözümler 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #8 Onur Altuğ Sever dedi: Bu oyun PS3'te sınırlı haritaya sahip değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Evet, ama konuyla ne alakası var?
Onur Altuğ Sever dedi: Bu oyun PS3'te sınırlı haritaya sahip değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Genişletmek için tıkla... Evet, ama konuyla ne alakası var?
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 22 Ocak 2025 #9 Yerayay dedi: Evet, ama konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Konudaki oyunu soruyorum. Senin bana sorduğun sorudan çok daha alakalı bir durum.
Yerayay dedi: Evet, ama konuyla ne alakası var? Genişletmek için tıkla... Konudaki oyunu soruyorum. Senin bana sorduğun sorudan çok daha alakalı bir durum.