PlayStation 4 10.50/10.70 Jailbreak

393060

Kilopat
Makaleler
3
İyi Sosyaller. PlayStation 4 10.50 ve 10.70 sürümü için Jailbreak çıktığına dair YouTube'da videolar mevcut. Jailbreak işlemleriyle ilgilenen hocalarım kendi PlayStation'u bu sürümlerde olan birisi var ise deneyip sonucu paylaşabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller. PlayStation 4 10.50 ve 10.70 sürümü için Jailbreak çıktığına dair YouTube'da videolar mevcut. Jailbreak işlemleriyle ilgilenen hocalarım kendi PlayStation'u bu sürümlerde olan birisi var ise deneyip sonucu paylaşabilir mi?

Hocam son sürümde JB olsa yapardık fakat yok herhalde. Ayrıca PS4'e en küçük virüs girse sistem pert olur. Denemeye hiç gerek yok.

Hocam son sürümde JB olsa yapardık fakat yok herhalde. Ayrıca PS4'e en küçük virüs girse sistem pert olur. Denemeye hiç gerek yok.
PlayStation için virüs yok, olsa bile PlayStation'u pert edemez ihtimali yok.

Kimsenin kendisini deney faresi yerine koymak istiyeceğini sanmam.
Ben kimse için öyle bir şey düşünmedim, insanları hemen öyle suçlamaya kalkamayın. Zaten Jailbreak işleriyle uğraşan birileri varsa diye belirttim sizler normal kullanıcı iseniz ve konuya yazıyorsanız o sizin sorununuz. Bu sürümlerde olanlar varsa deneyebilirmi dedim bu kadar. En son kendim akşam olunca dükkana gidersem deneyeceğim.

Bir de en alttaki video sahteymiş.

Son düzenleme:
Sürüm olarak yeterli aslında ama şu tethered JB'yi Untethered'a çevirebilseler süper olacak. Cihazı her açınca 3-5 dk uğraşıyorsun.

Cihazı aç, internet tarayıcısına gir, bildirimin gelmesini bekle, tak USB'yi, bildirimin gelmesini bekle, tamam de, sonra makine donsun yeniden başlasın bir 5 dk de öyle bekle. CFW olsa PlayStation 3'deki gibi PlayStation 4 için bir zaman sonra çıkacaktır ama o zamana kadar biz sürekli böyle uğraşacağız.

Cihazı aç, internet tarayıcısına gir, bildirimin gelmesini bekle, tak USB'yi, bildirimin gelmesini bekle, tamam de, sonra makine donsun yeniden başlasın bir 5 dk de öyle bekle. CFW olsa PlayStation 3'deki gibi PlayStation 4 için bir zaman sonra çıkacaktır ama o zamana kadar biz sürekli böyle uğraşacağız.
Hocam black konsol diye bir kanal bunu yalanlamıştı hani aklıma geldi soyleyim dedim yani size tahminim Sony PS4 e desteğini bitirince yeni sürümler kırılmaya başlar aynısı ps3 içinde olmuştu şuan en mantıklısı 9.00 kırma için bu arada birşey daha sormak istiyorum ps4 slim alicam fakat kırmak istiyorum malum Türkiye fiyatlar çok uçuk bende kirdiricam 9.00 üzerindeyse nasil geri kirdirabilirim bir önerisi olan var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı