PS4 fat almanızı şu anda önermem. Temizse, eminseniz alınır fakat fatların çoğu eski cihaz, vereceğin paranın üstüne biraz daha koyup Slim almak çok daha iyi olur. Oyun fiyatlarına değinmemişsiniz, oyun fiyatları çok yüksek. Türkiye'de yaşayan normal birisi için kırmadan oynamak mümkün değil.
Evet 9.00 üzeri kırılamıyor. Ancak PS Plus bile çok pahalı, normal bir vatandaşın alamayacağı değerde. Yeni XBOX Game Pass gibi bir şey geldi diye hatırlıyorum ama yine işe yaracağını düşünmüyorum. Ha kırılırsa alınır mı, alınır bence.Kırmayı çok önermiyorum onun yerine PS Plus sistemine değindim çünkü konsol güncelse eğer 9.00 üstü artık kırılamıyor diye biliyorum. Ama yine de değinmeniz hoş olmuş hocam.
Evet 9.00 üzeri kırılamıyor. Ancak PS Plus bile çok pahalı, normal bir vatandaşın alamayacağı değerde. Yeni Xbox Game Pass gibi bir şey geldi diye hatırlıyorum ama yine işe yaracağını düşünmüyorum. Ha kırılırsa alınır mı? Alınır bence.
Evet 9.00 üzeri kırılamıyor. Ancak PS Plus bile çok pahalı, normal bir vatandaşın alamayacağı değerde. Yeni Xbox Game Pass gibi bir şey geldi diye hatırlıyorum ama yine işe yaracağını düşünmüyorum. Ha kırılırsa alınır mı? Alınır bence.
PS4 Pro kullanıyorum. Çok hatırlamıyorum galiba 4 yıl önce almıştık. 3300₺ gibi bir civardaydı fiyatı. Aldıktan 2-3 yıl sonra çok fazla ses çıkarmaya başladı. Geçen yıla kadar termal macun değişimi yapmadım. Heatsink temizliği ve macun değişiminden sonra ses sorunu falan yok oldu gitti. Hala ses sorunu yok. 6 ay falan oldu değişimi yapalı. 1TB depolama alanı var ve gayet yeterli, daha çok performans almak isterseniz galiba SSD ile değiştirebiliyorsunuz.
Kırmak istiyordum her şeyi hazırlamıştım ama interneti açık unuttum ve 9.03'e güncellemişti. Malum oyunlar da pahalı kırmak bana mantıklı gelmişti. Ama maalesef olmadı. Xbox Game Pass çok daha ekonomik PS Plus'tan.
Bunu da denedim, oyunlar biraz daha hızlı açılıyor. Hatta Battlefield 1 oynarken haritaya ilk ben giriyordum, ilk bayrağa doğru koşuyordum hemen, ilk ulaşan ben oluyordum.çok fazla insan SSD ile yükseltmiyor cihazlarını çünkü, performans farkına değmediğini düşünüyorlar, ben de katılıyorum aslında.
Ayrıca yine depolama konusunda şuna da değineyim, 2, 5" 2TB SSD taktım, o da düzgün bir şekilde çalıştı.
Ben de kırılmasını önermiyorum, PS Plus kütüphanesinde oldukça fazla ve iyi oyun var.