mrburakdogan Femtopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #271 Mr. Ahmedov dedi: Sahte. Bu kişi sahte, Modded Warfare'ın sayfasına gir bunun sahte olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam adına bağış işi çıkınca birisi benzer bir hesap kurmuş ona çakma diyorlar. Yoksa adamı yıllarıdır takip ediyorum ben
Mr. Ahmedov dedi: Sahte. Bu kişi sahte, Modded Warfare'ın sayfasına gir bunun sahte olduğunu söylüyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam adına bağış işi çıkınca birisi benzer bir hesap kurmuş ona çakma diyorlar. Yoksa adamı yıllarıdır takip ediyorum ben
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 29 Mart 2022 #272 BatuhanY52 dedi: adına fake hesap açan znulprt sahte olduğunu belirtiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunu demek istemiştim. mrburakdogan dedi: Yok hocam adına bağış işi çıkınca birisi benzer bir hesap kurmuş ona çakma diyorlar. Yoksa adamı yıllarıdır takip ediyorum ben Genişletmek için tıkla... Evet bu hesabın gerçek olduğunu şimdi anladım. Arkadaşlar kurstan geldim zorla 9.50'ye güncelledi. Sizlere kolay gelsin O7 . Son düzenleme: 30 Mart 2022
BatuhanY52 dedi: adına fake hesap açan znulprt sahte olduğunu belirtiyorlar. Genişletmek için tıkla... Bunu demek istemiştim. mrburakdogan dedi: Yok hocam adına bağış işi çıkınca birisi benzer bir hesap kurmuş ona çakma diyorlar. Yoksa adamı yıllarıdır takip ediyorum ben Genişletmek için tıkla... Evet bu hesabın gerçek olduğunu şimdi anladım. Arkadaşlar kurstan geldim zorla 9.50'ye güncelledi. Sizlere kolay gelsin O7 .
WitcherGeralt Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #273 Mr. Ahmedov dedi: Bunu demek istemiştim. Evet bu hesabın gerçek olduğunu şimdi anladım. Arkadaşlar kurstan geldim zorla 9.50'ye güncelledi. Sizlere kolay gelsin O7 . Genişletmek için tıkla... Hadi ya tüh.
Mr. Ahmedov dedi: Bunu demek istemiştim. Evet bu hesabın gerçek olduğunu şimdi anladım. Arkadaşlar kurstan geldim zorla 9.50'ye güncelledi. Sizlere kolay gelsin O7 . Genişletmek için tıkla... Hadi ya tüh.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 31 Mart 2022 #274 WitcherGeralt dedi: Hadi ya tüh. Genişletmek için tıkla... Hayal kurmuştum ama olsun. Telefonum güçlü olduğu için PS2 oyunlarını bitirecem. 1 Sene sonra yaparız bizde yine aynısı olmazsa...
WitcherGeralt dedi: Hadi ya tüh. Genişletmek için tıkla... Hayal kurmuştum ama olsun. Telefonum güçlü olduğu için PS2 oyunlarını bitirecem. 1 Sene sonra yaparız bizde yine aynısı olmazsa...
FexLevia Megapat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 473 Çözümler 1 31 Mart 2022 #275 WitcherGeralt dedi: Hadi ya tüh. Genişletmek için tıkla... Hocam haber yok mu Jailbreak'ten.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 31 Mart 2022 #276 FexLevia dedi: Hocam haber yok mu Jailbreak'ten. Genişletmek için tıkla... Olsa söyleriz hocam, sizden tavsiyem (herkes için diyorum) ne kadar ilerlendiğini araştırarak kafa yormayın çıkarsa çıkar .
FexLevia dedi: Hocam haber yok mu Jailbreak'ten. Genişletmek için tıkla... Olsa söyleriz hocam, sizden tavsiyem (herkes için diyorum) ne kadar ilerlendiğini araştırarak kafa yormayın çıkarsa çıkar .
WitcherGeralt Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2022 #277 Mr. Ahmedov dedi: Olsa söyleriz hocam, sizden tavsiyem (herkes için diyorum) ne kadar ilerlendiğini araştırarak kafa yormayın çıkarsa çıkar . Genişletmek için tıkla... Tabii sen 9.50 yaptın sürümü rahatsın.
Mr. Ahmedov dedi: Olsa söyleriz hocam, sizden tavsiyem (herkes için diyorum) ne kadar ilerlendiğini araştırarak kafa yormayın çıkarsa çıkar . Genişletmek için tıkla... Tabii sen 9.50 yaptın sürümü rahatsın.
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 31 Mart 2022 #278 WitcherGeralt dedi: Tabii sen 9.50 yaptın sürümü rahatsın. Genişletmek için tıkla... Yok ya rahat değilim ama oyunum da var platin kupaya uğraşırım. 600TL veripte Sifu veya Horizon alacak kadar zengin olsam rahat olurdum o zaman :/.
WitcherGeralt dedi: Tabii sen 9.50 yaptın sürümü rahatsın. Genişletmek için tıkla... Yok ya rahat değilim ama oyunum da var platin kupaya uğraşırım. 600TL veripte Sifu veya Horizon alacak kadar zengin olsam rahat olurdum o zaman :/.
mrburakdogan Femtopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #279 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et geliyor gelmekte olan az daha dayanacağız sadece...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et geliyor gelmekte olan az daha dayanacağız sadece...
2 279683 Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 408 1 Nisan 2022 #280 9.04 güncellemesi yapmış PS 4 otomatik.