Merhaba, elimde 9.03 sürümlü PS4 cihazı var. Yeni Jailbreak yayınlandı ama akılda kalan tek soru, 9.00 kırılıyor da 9.03 için de hen 2.0 çalışır mı? Malum oyun fiyatları ilaç gibi geldi bana bu haber. Şahsen 9.03'ün de kırılabileceğini zannediyorum çünkü 9.00'da kullandıkları açık 9.03'te de çalışıyor (webkit açığı).
Abi bende de 9.03 guncellemesi yeni guncelleme gelirse mesela 9.06 veya 9.05 o zaman 9.03 kırmak netleşecek mi?
Kırmak garantilenecek mi?
Bir de bu YouTube: HazerMods adli bir arkadas var o 9.03 kırıyor bir bakarsanız sevinirim.
Abi bende de 9.03 guncellemesi yeni guncelleme gelirse mesela 9.06 veya 9.05 o zaman 9.03 kırmak netleşecek mi?
Bir de bu YouTube: Hazermods adli bir arkadas var o 9.03 kırıyor bir bakarsanız sevinirim.
Bir de bu YouTube: HazerMods adli bir arkadas var o 9.03 kırıyor bir bakarsanız sevinirim.
Kanal kesinlikle fake, Modded Warfare ve bir kaç exploit yapan geliştiricileri takip ediyorum. Maalesef 9.03'e çıkması yeni güncellemelerde mümkün olmayabilir, belki olur! Sistemi güncelleyip JB isteyenlere ağır sözler söylüyorlar . @BatuhanY52
Kanal kesinlikle fake, modded warfare ve birkaç exploit yapan geliştiricileri takip ediyorum. Maalesef 9.03'e çıkması yeni güncellemelerde mümkün olmayabilir, belki olur! Sistemi güncelleyip JB isteyenlere ağır sözler söylüyorlar . @BatuhanY52
Kanal kesinlikle fake, Modded Warfare ve bir kaç exploit yapan geliştiricileri takip ediyorum. Maalesef 9.03'e çıkması yeni güncellemelerde mümkün olmayabilir, belki olur! Sistemi güncelleyip JB isteyenlere ağır sözler söylüyorlar . @BatuhanY52