uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #11 uygr12 dedi: Fiyatları ucuz olduğu için bence evet Genişletmek için tıkla... Oyun fiyatları yani
Mustafaq Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #12 Mr. SVJ dedi: GTA 6 gibi yeni çıkacak oyunları oynamayacaksan benim gibi Slim kasa al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... En yüksek sistemli oynayacağım Elden Ring olur herhalde.
Mr. SVJ dedi: GTA 6 gibi yeni çıkacak oyunları oynamayacaksan benim gibi Slim kasa al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... En yüksek sistemli oynayacağım Elden Ring olur herhalde.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.446 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #13 Mustafaq dedi: En yüksek sistemli oynayacağım Elden Ring olur herhalde. Genişletmek için tıkla... O zaman size göre bir cihaz Slim ya da Pro tercih edin.
Mustafaq dedi: En yüksek sistemli oynayacağım Elden Ring olur herhalde. Genişletmek için tıkla... O zaman size göre bir cihaz Slim ya da Pro tercih edin.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #14 Mustafaq dedi: En yüksek sistemli oynayacağım Elden Ring olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Fiyatları daha ucuz Xbox un hatırlatayım PS özel oyunları ile işin yok da xb
Mustafaq dedi: En yüksek sistemli oynayacağım Elden Ring olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Fiyatları daha ucuz Xbox un hatırlatayım PS özel oyunları ile işin yok da xb
eXcaLiBuR.2 Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 274 Çözümler 3 2 Eylül 2024 #15 Mustafaq dedi: PlayStation 4 almayı düşünüyorum Elden Ring falan açar mı? Çok fazla oynamadığım için 4 almayı düşünüyorum. Hâlâ alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Playstation pro çıkacak diye duydum bence paran boşa gider pro'yu bekle.
Mustafaq dedi: PlayStation 4 almayı düşünüyorum Elden Ring falan açar mı? Çok fazla oynamadığım için 4 almayı düşünüyorum. Hâlâ alınabilir mi? Genişletmek için tıkla... Playstation pro çıkacak diye duydum bence paran boşa gider pro'yu bekle.
Mustafaq Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #16 uygr12 dedi: Fiyatları ucuz olduğu için bence evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Mr. SVJ Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #17 Mustafaq dedi: Xbox Series S daha mı mantıklı Genişletmek için tıkla... Özel oyun oynamayacaksan ve Xbox kolunu seviyorsan Xbox Series S çok daha mantıklı.
Mustafaq dedi: Xbox Series S daha mı mantıklı Genişletmek için tıkla... Özel oyun oynamayacaksan ve Xbox kolunu seviyorsan Xbox Series S çok daha mantıklı.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #18 Mustafaq dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bunu tamamen bir PS ci olarak söylüyorum.
Mustafaq Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #19 Yerayay dedi: PlayStation özel oyunlarını ve oyunları Türkçe oynamayı seviyorsanız. PlayStation mantıklı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Yerayay dedi: PlayStation özel oyunlarını ve oyunları Türkçe oynamayı seviyorsanız. PlayStation mantıklı. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Mr. SVJ Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #20 eXcaLiBuR.2 dedi: PlayStation Pro çıkacak diye duydum bence paran boşa gider Pro'yu bekle. Genişletmek için tıkla... PS5 Pro Türkiye'de 46000 TL'ye yakın çıkacak. Cihazın yurt dışı versiyonu 20000 TL zaten çok mantıksız olur. PS5 Pro
eXcaLiBuR.2 dedi: PlayStation Pro çıkacak diye duydum bence paran boşa gider Pro'yu bekle. Genişletmek için tıkla... PS5 Pro Türkiye'de 46000 TL'ye yakın çıkacak. Cihazın yurt dışı versiyonu 20000 TL zaten çok mantıksız olur. PS5 Pro