baran99_1 Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar sizce bu senede PS4 alınır mı? Pek imkanım yok. Nasip olursa belki PS 4 alırım. GTA V, FC 24-25 oynamak istiyorum. Sizce sorun olur mu?
Arkadaşlar sizce bu senede PS4 alınır mı? Pek imkanım yok. Nasip olursa belki PS 4 alırım. GTA V, FC 24-25 oynamak istiyorum. Sizce sorun olur mu?
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Eylül 2024 #2 Fiyatına bağlı PS özel oyunlar ile ilgili değilseniz ikinci el Series S'e yönelin.
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 29 Eylül 2024 #3 Xbox tarafını düşünmezseniz PS4 cephesin de PS4 Slim modelini almanız nispeten daha iyi olacaktır.
baran99_1 Femtopat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #4 mardzic dedi: Fiyatına bağlı PS özel oyunlar ile ilgili değilseniz ikinci el Series S'e yönelin. Genişletmek için tıkla... Özel oyunlarla ilgilenmiyorum dediğim oyunlar yani onları oynamak vs. İstiyorum yeter yanıtın için teşekkür ederim lwoins dedi: Xbox tarafını düşünmezseniz PS4 cephesin de PS4 Slim modelini almanız nispeten daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sence xbox mu daha yararlı yoksa ps4 mü ilk defa alacağım pek bilgili değilim..
mardzic dedi: Fiyatına bağlı PS özel oyunlar ile ilgili değilseniz ikinci el Series S'e yönelin. Genişletmek için tıkla... Özel oyunlarla ilgilenmiyorum dediğim oyunlar yani onları oynamak vs. İstiyorum yeter yanıtın için teşekkür ederim lwoins dedi: Xbox tarafını düşünmezseniz PS4 cephesin de PS4 Slim modelini almanız nispeten daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Sence xbox mu daha yararlı yoksa ps4 mü ilk defa alacağım pek bilgili değilim..
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Eylül 2024 #5 FC oynayacaksanız kesinlikle Series S bu fiyatlara yeni nesil konsol olması da avantaj. PS4 çıkalı neredeyse 11 yıl olacak Series S daha yeni konsol.
FC oynayacaksanız kesinlikle Series S bu fiyatlara yeni nesil konsol olması da avantaj. PS4 çıkalı neredeyse 11 yıl olacak Series S daha yeni konsol.
lwoins Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 536 Çözümler 4 Yer Krasnodar, Rusya Fed. 29 Eylül 2024 #6 baran99_1 dedi: Özel oyunlarla ilgilenmiyorum dediğim oyunlar yani onları oynamak vs. istiyorum yeter yanıtın için teşekkür ederim Sence Xbox mu daha yararlı yoksa PS4 mü ilk defa alacağım pek bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Series S almanız daha mantıklı olacaktır. Konsol da SSD olması ve Game Pass erişimi büyük bir avantaj.
baran99_1 dedi: Özel oyunlarla ilgilenmiyorum dediğim oyunlar yani onları oynamak vs. istiyorum yeter yanıtın için teşekkür ederim Sence Xbox mu daha yararlı yoksa PS4 mü ilk defa alacağım pek bilgili değilim. Genişletmek için tıkla... Series S almanız daha mantıklı olacaktır. Konsol da SSD olması ve Game Pass erişimi büyük bir avantaj.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.374 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 29 Eylül 2024 #7 PS özel oyunlarını oynamayacaksanız Series S alın PS4'ün devri geçti gitti.
mitatdemir Centipat Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 647 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #8 baran99_1 dedi: Arkadaşlar sizce bu senede PS4 alınır mı? Pek imkanım yok. Nasip olursa belki PS 4 alırım. GTA V, FC 24-25 oynamak istiyorum. Sizce sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... PS4 alınmaz artık FC24 de grafikleri kötü gözüküyor illa GTA FC oynayacaksınız Series S alın.
baran99_1 dedi: Arkadaşlar sizce bu senede PS4 alınır mı? Pek imkanım yok. Nasip olursa belki PS 4 alırım. GTA V, FC 24-25 oynamak istiyorum. Sizce sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... PS4 alınmaz artık FC24 de grafikleri kötü gözüküyor illa GTA FC oynayacaksınız Series S alın.