PlayStation 4 alınır mı?

baran99_1

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu senede PS4 alınır mı? Pek imkanım yok. Nasip olursa belki PS 4 alırım. GTA V, FC 24-25 oynamak istiyorum. Sizce sorun olur mu?

Fiyatına bağlı PS özel oyunlar ile ilgili değilseniz ikinci el Series S'e yönelin.

Fiyatına bağlı PS özel oyunlar ile ilgili değilseniz ikinci el Series S'e yönelin.
Özel oyunlarla ilgilenmiyorum dediğim oyunlar yani onları oynamak vs. İstiyorum yeter yanıtın için teşekkür ederim

Xbox tarafını düşünmezseniz PS4 cephesin de PS4 Slim modelini almanız nispeten daha iyi olacaktır.
Sence xbox mu daha yararlı yoksa ps4 mü ilk defa alacağım pek bilgili değilim..

FC oynayacaksanız kesinlikle Series S bu fiyatlara yeni nesil konsol olması da avantaj.

PS4 çıkalı neredeyse 11 yıl olacak Series S daha yeni konsol.

Özel oyunlarla ilgilenmiyorum dediğim oyunlar yani onları oynamak vs. istiyorum yeter yanıtın için teşekkür ederim

Sence Xbox mu daha yararlı yoksa PS4 mü ilk defa alacağım pek bilgili değilim.

Series S almanız daha mantıklı olacaktır. Konsol da SSD olması ve Game Pass erişimi büyük bir avantaj.

PS özel oyunlarını oynamayacaksanız Series S alın PS4'ün devri geçti gitti.

Arkadaşlar sizce bu senede PS4 alınır mı? Pek imkanım yok. Nasip olursa belki PS 4 alırım. GTA V, FC 24-25 oynamak istiyorum. Sizce sorun olur mu?

PS4 alınmaz artık FC24 de grafikleri kötü gözüküyor illa GTA FC oynayacaksınız Series S alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…