PlayStation 4 alınır mı?

Bütçe
7000-12000

forceeGariban

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamünaleyküm. Bir PlayStation 4 Slim'e de PlayStation 4 Pro almak istiyorum. Yeni oyunlar oynamayacağım. Bu oynayacağım oyunlar için yeterli olur mu? 4,5 sene götürür mü beni? God of War, GTA 5, Red Dead Redemption 2, Elden Ring, PES 2018, 2019, 2020, FIFA 18, 19, 20, Marvel Spider-Man, Uncharted serisi, The Last of Us serisi. Bu oyunlar için PS4 2026'da hala alınır mı? 4,5 sene götürür mü beni?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni oyun olmasa da olur diyorsanız en geniş kütüphaneye sahip cihazlardan biri. Hatta kirilabilen bir tane bulursaniz uyguna direkt oyunları da ücretsiz halletmiş olursunuz.

Oynamak istediğiniz oyunlar için yeterli olur ,fiyatıda uygun bulduysanız alabilirsiniz ki o oyunlar sizi çok uzun süre oyalayacaktır.

Herkese selamünaleyküm. Bir PlayStation 4 Slim'e de PlayStation 4 Pro almak istiyorum. Yeni oyunlar oynamayacağım. Bu oynayacağım oyunlar için yeterli olur mu? 4,5 sene götürür mü beni? God of War, GTA 5, Red Dead Redemption 2, Elden Ring, PES 2018, 2019, 2020, FIFA 18, 19, 20, Marvel Spider-Man, Uncharted serisi, The Last of Us serisi. Bu oyunlar için PS4 2026'da hala alınır mı? 4,5 sene götürür mü beni?
bence ps5 slim al

60 fps takıntınız varsa ps4 pro alın. ben zamanında kullandım ve oyun fiyatları dışında hiçbir şikayetim yoktu. ama siz kırdıracaksanız hiçbir sorun olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı