2016'dan beri PS4 kullanan birisi olarak hem çok sevdiğim hem de hiç sevmediğim bir konsol diyebilirim PS4 için. Oynanması gereken çok iyi oyunlara ev sahipliği yapıyor. Bu neslin en başarılı oyunlarının çoğu bu konsola exclusive olarak çıktı. Ama hepsinin arasında benim favorim Persona 5 Royal. Son iki nesildir en beğendiğim ve başarılı bulduğum oyunlardan birisi, sekizinci neslin de benim için galibi. Oyunlarının iyi olmasının yanı sıra marketindeki saçma pahalı fiyatları beni bu cihazı kullanmaktan itiyordu. Beş yıldır senede bir yerinden indiriyor, o sene çıkan exclusive yapımları oynayıp senenin kalanını makineye bakıp "Ben bunu niye aldım ki?" diye düşünerek geçiriyorum. Çünkü marketteki oyunların indirimli fiyatları bile PC'nin indirimsiz fiyatlarına denk ve haklı olarak PC'de ultra 60 fps oynamak varken konsola almak istemiyorum oyunları. Bu yüzden exclusive oyunlar dışında bu aleti kullanmak için hiçbir sebep bulamıyordum. Yine de eğer ciddi ciddi oyunu hobiniz olarak görüyorsanız ve bu alanda para harcamaktan kaçınmıyorsanız kesinlikle alınması gereken bir cihaz.