Rehber Playstation 4 alırken dikkat edilecekler

Dediklerinize katılıyorum. Bu arada en sevdiğiniz oyunun Persona 5 Royal olmasına şaşırdım çünkü ayrıca benim de en sevdiğim oyun Persona 5 Royal, Türkiyede de bir Persona sever bulmak iyi oldu.

Dediklerinize katılıyorum. Bu arada en sevdiğiniz oyunun Persona 5 Royal olmasına şaşırdım çünkü ayrıca benim de en sevdiğim oyun Persona 5 Royal, Türkiyede de bir Persona sever bulmak iyi oldu.
Persona oldukça sevdiğim bir seri fakat ilk iki oyunu oynamadım ne yazık ki. P5R de herhalde en sevdiğim JRPG falandır. Bir ara SMT ana oyunlarına da girişeceğim ama çok fazlalar, Noctrune çıktı şimdi PC için indirime girsin alır oynarım.

Bu arada profil fotoğrafınızda P3'ün protagonisti namı diğer "Yuki Makoto'yu" fark etmedim değil eheheh.

Bende aslında ilk 2 oyunu oynamadım, PS1'im var aslında belki bir gün oynarım, Nocturne'nün remastered'nın PC'ye geldiğini duydum, bir gün onuda oynayacağım. Çoğu yerde SMT ana serisinin en iyi oyunu olduğu yazıyor. Biraz karanlık bir havası var ama ben sıra tabanlı savaş sistemini seven biriyim.

PlayStation 4 Pro'larda sadece fan sorunumu var çünkü yakın zamanda 2. el bir PlayStation 4 Pro almayı düşünüyorum nelere dikkat etmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…