E Enis Kuzu Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Sahibinden'de PS4 buldum ve almak istiyorum ama güven sıkıntım var, bir de adam bana faturasını gönderdi guvenmem doğru olur mu?
Sahibinden'de PS4 buldum ve almak istiyorum ama güven sıkıntım var, bir de adam bana faturasını gönderdi guvenmem doğru olur mu?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #2 Olmaz. Nasıl alacaksın? Test edip alabilirsin ancak ya da param güvende ile başka yolu yok.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 6 Şubat 2023 #3 Enis Kuzu dedi: Sahibinden'de PS4 buldum ve almak istiyorum ama güven sıkıntım var, bir de adam bana faturasını gönderdi guvenmem doğru olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangi kasayı alacaksınız slim, fat , normal kasa mi ? Ne kadara buldunuz önemli bunlar.
Enis Kuzu dedi: Sahibinden'de PS4 buldum ve almak istiyorum ama güven sıkıntım var, bir de adam bana faturasını gönderdi guvenmem doğru olur mu? Genişletmek için tıkla... Hangi kasayı alacaksınız slim, fat , normal kasa mi ? Ne kadara buldunuz önemli bunlar.
U umix353 Kilopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 243 6 Şubat 2023 #4 Elektronik eşyalarda ben elden alma taraftaryım her zaman. Dikkatli olmanı tavsiye ederim sahtekar çok bizim memlekette.
Elektronik eşyalarda ben elden alma taraftaryım her zaman. Dikkatli olmanı tavsiye ederim sahtekar çok bizim memlekette.