Kullanım amacına bağlı olarak mantıklı. PS5'in şu an 4 kadar cazip bir kütüphanesi olmaması da bunu destekler nitelikte. 1-2 yıl sonra bu sorunun cevabı değişebilir.
Ucuza bulursan PS4 Pro alınabilir çünkü hala meh seviyesinde kütüphanesi var ama ucuza bulamazsan bakma bile derim. PS3 daha keyif verebilir kütüphane açısından.
Bu dönemde hayır 3 sene sonra fifa desteği kesicek diye biliyorum yani ps3 gibi olucak 3 4 sene oynarım derseniz alınır ama uzun ömürlü derseniz malesef ps5 daha mantıklı olur
Not:Bende ps4 almayı düşünüyorum lakin ikinci eller fazla pahalı onun yerine ikinci el xbox daha mantıklı bide üzerine xbox üyeligi alırsınız 2 senelik ps4e vercegınız parayla
Bende PS4 almayı düşünüyorum lakin ikinci eller fazla pahalı onun yerine ikinci el Xbox daha mantıklı bir de üzerine Xbox üyeligi alırsınız 2 senelik PS4'e vercegınız parayla.
İkinci eller pahalı değil. Sadece kendini akıllı sananlar fahiş fiyattan satmaya çalışıyor. Yaşadığınız şehirde, Letgo'da piyasa değerine göre bulabilirsiniz. Aynısı Xbox içinde geçerli. Bu arada Xbox üyeliği ve PS üyeliği arasında çok fark var. Fiyat olarak çok bir şey yok lâkin Xbox Game Pass'da 6-7 oyun dışında geri kalan hepsi boş. PS Plus'ta ise bütün özel oyunlar ve pahalı bir sürü oyun var, GTA 5 bile. Xbox oyunları ise daha adamakıllı Türkçe desteği yok zar zor alt yazı bile getiremiyorlar. Bende denemek için 2-3 ay önce Xbox Series S kullandım, aldığıma pişman oldum lâkin geri aldığım fiyattan satabildim. Xbox daha tercih etmem zaten.