Playstation 4 arkası kapalı kullanmak

ali cem

Hectopat
Daha fazla  
4 gün önce PS4 slim aldım. Televizyonun altındakı standa koydum ama standın arkası kapalı. PS4'ü arkasında 3 ile 5 santimetre boşluk var bu hava çıkışı için yeterli bir alan mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkası açık olsa daha iyi olur standın önü açıksa da sorun olmaz ama oynarken arada elinle cihaz ısısını bir kontrol et en olmadı çevirerek hava akışını sağla.
Standın önü açık. PS4'e elimi koyduğum zaman el değmeyecek kadar sıcak değil, 50-60 derece arasında bir sıcaklık oluyo en fazla. Bu arada çekirdek hava akışını bilmiyorum.

Kesinlikle cikarin. PS4 isinacaktir. Zaten PS4 kasasi isinmaz. Onemli olan ic parcalarinin (CPU, GPU ve diger yongalar) sicakligidir. Bende PS3 SuperSlim var. Televizyonu biraz yan kaydirdim zaten SuperSlim ufak bir makine. Guzel duruyor. Ps4 cok daha guzel.

Bence oraya koymayin. Arka tarafi hava alabilecek bir yere koyamazmisiniz ? Bence alt tarafa koymayin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı