Boşuna bt adaptörü almayın, çalışmayacaktır. Ps4'te yalnızca desteklenen kablosuz kulaklıkları kullanabilirsiniz.PlayStation 4'e Rampage Viper model kulaklığımı bağlamak istiyorum. Ancak PlayStation 4 kabul etmiyor. O yüzden PS4 uyumlu Bluetooth adaptör almak istiyorum ne önerirsiniz?
Kolun jak girişine ve cihazın usb portuna takılan aparat ile kulaklığınızı çalıştırabilirsiniz fakat iyi bir deneyimi sunacağından şüpheliyim.Boşuna bt adaptörü almayın, çalışmayacaktır. Ps4'te yalnızca desteklenen kablosuz kulaklıkları kullanabilirsiniz.
Hocam bahsettiğiniz aparat zaten Bluetooth adaptöru yani Bluetooth Dongle zatenBoşuna bt adaptörü almayın, çalışmayacaktır. Ps4'te yalnızca desteklenen kablosuz kulaklıkları kullanabilirsiniz.
Kolun jak girişine ve cihazın usb portuna takılan aparat ile kulaklığınızı çalıştırabilirsiniz fakat iyi bir deneyimi sunacağından şüpheliyim.
Normalde bt adaptör diye geçen yani sadece nano alıcıdan oluşan şeyin konsolda çalışmayacağını söyledim. Betimlediğim adaptörün ise güzel bir deneyim sunmadığını belirttim. Neyin ne olduğunu bana öğretmeye çalışmayın lütfen, bu konularda yeterince bilgim var. Madem çok biliyosunuz basit bir araştırma ile bulup iyisine karar verebilirdiniz.Hocam bahsettiğiniz aparat zaten Bluetooth adaptöru yani Bluetooth Dongle zaten
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.