PlayStation 4 Disk Yavaş Okuyor

Anlık olarak düzelse de tekrar eskisi gibi oldu. Bir süre sonra CD kesik kesik çalışıyor, daha sonra hep duruyor. Bahsettiğiniz çözümleri denedim, yeniden başlattım. Temiz bezle CD’yi sildim, sadece kolonya kullanamadım evimde bulamadığım için onu yarın bir daha deneyeceğim. Maalesef aldığım CD’nin çizik çıktığını düşünüyorum. Başka yapabileceğim herhangi bir şey var mıdır?

PS4'e harici bir disk mi bağladınız data disk dediğiniz, ben öyle anladım. Eğer öyleyse indirme sırasında disk ile iletişim kesiliyor olabilir. Kablodan veya diskten. Çünkü CD zaten 700Mb kapasiteli bir şey, sadece lisansı doğrulamaya yarıyor, CD'yi taktıktan sonra oyun inmeye başlamışsa bir kere, lisansı okuyup doğrulamıştır zaten CD'den, CD'nin çokta dönmesini gerektiren bir şey kalmıyor sonra. Oyunu internetten indiriyor ardından.

Hayır harici disk yok data disc dediğim GOW Ragnarok oyununun yükleme CD’si. CD’yi okutup yükledikten sonra işim bitiyor yani ama indirme yarısına geldikten sonra hata verip durduruyor indirmeyi.

Hayır harici disk yok data disc dediğim GOW Ragnarok oyununun yükleme CD’si. CD’yi okutup yükledikten sonra işim bitiyor yani ama indirme yarısına geldikten sonra hata verip durduruyor indirmeyi.
Disk üzerinde gözle görülür derin bir çizik var mı?

“ce-30005-8” Kodlu hata alıyorum.
Aldığınız hataya binaen, güvenli moddan veri tabanını yeniden oluşturmayı deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı