per Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 27 Ağustos 2020 #1 Merhaba, bugün PS4’ümü içini temizlerken ekran kartı olduğunu fark ettim. Aklıma şu soru geldi bunu bilgisayarıma takabilir miyim? Teşekkürler
Merhaba, bugün PS4’ümü içini temizlerken ekran kartı olduğunu fark ettim. Aklıma şu soru geldi bunu bilgisayarıma takabilir miyim? Teşekkürler
Çözüm The Anorak 27 Ağustos 2020 PS4 içerisinde teknik olarak bir ekran kartı yoktur. AMD'nin bir APU'su PS4'de can veriyor. O chipi PC üzerine takıp kullanamazsınız. Bu chip bir APU. Basitçe tam olarak doğru olmasa da; CPU + GPU olarak kabul edebiliriz.
PS4 içerisinde teknik olarak bir ekran kartı yoktur. AMD'nin bir APU'su PS4'de can veriyor. O chipi PC üzerine takıp kullanamazsınız. Bu chip bir APU. Basitçe tam olarak doğru olmasa da; CPU + GPU olarak kabul edebiliriz.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 27 Ağustos 2020 #2 PS4 içerisinde teknik olarak bir ekran kartı yoktur. AMD'nin bir APU'su PS4'de can veriyor. O chipi PC üzerine takıp kullanamazsınız. Bu chip bir APU. Basitçe tam olarak doğru olmasa da; CPU + GPU olarak kabul edebiliriz. Son düzenleme: 27 Ağustos 2020 Artı 2 Eksi Çözüm
PS4 içerisinde teknik olarak bir ekran kartı yoktur. AMD'nin bir APU'su PS4'de can veriyor. O chipi PC üzerine takıp kullanamazsınız. Bu chip bir APU. Basitçe tam olarak doğru olmasa da; CPU + GPU olarak kabul edebiliriz.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #3 Takamazsınız tabii ki de. Artı 0 Eksi
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 27 Ağustos 2020 #4 per dedi: Merhaba, bugün PS4’ümü içini temizlerken ekran kartı olduğunu fark ettim. Aklıma şu soru geldi bunu bilgisayarıma takabilir miyim? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... HDD'den bahsediyorsun sanırım? Artı 0 Eksi
per dedi: Merhaba, bugün PS4’ümü içini temizlerken ekran kartı olduğunu fark ettim. Aklıma şu soru geldi bunu bilgisayarıma takabilir miyim? Teşekkürler Genişletmek için tıkla... HDD'den bahsediyorsun sanırım?
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 27 Ağustos 2020 #5 Takamazsınız. AMD'nin konsollar için ürettiği APU'lar konsollara özeldir. Sanırım sizin gördüğünüz harddisk. Onu bağlayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Takamazsınız. AMD'nin konsollar için ürettiği APU'lar konsollara özeldir. Sanırım sizin gördüğünüz harddisk. Onu bağlayabilirsiniz.
arrowtay0 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 10 30 Ağustos 2020 #6 Harddisk'i diyorsan bağlanabilir fakat PS4'de ekran kartı yok zaten böyle PC'lerdeki gibi daha çok işlemciye benzer bir şey var her şey ona kurulu diye biliyorum o yüzden anakartına uymaz ya da aparatı yoktur bağlayamazsın. Artı 0 Eksi
Harddisk'i diyorsan bağlanabilir fakat PS4'de ekran kartı yok zaten böyle PC'lerdeki gibi daha çok işlemciye benzer bir şey var her şey ona kurulu diye biliyorum o yüzden anakartına uymaz ya da aparatı yoktur bağlayamazsın.