PlayStation 4 fan değişimi için 2000TL verilir mi?

Game22

Decapat
Daha fazla  
PlayStation 4 fan çalışırken bir anda hızlı dönüyor PS4 ısınıp kırmızı ışık verip kendini kapatıyordu. Bende alıp tamire götürdüm bakıp beni arıyacaklarını sorunu ve fiyatını söyleyip kabul edersem yapacaklarını söylediler bende verdim. Bugün aradılar ve dediler ki fan değişimi termal macun değişimi falan yapacaklar ve bunun 2000TL olduğunu söylediler. Sorum bu fiyat iyi mi değil mi ona göre düşüncem bilenler yardım ederse bu konuda çok iyi olur ilk defa PS tamire verdim.

2000 TL ne çok fazla.

2000 hakikaten biraz fazla geldi bana. Evine yakın yerlerde daha uyguna bulabilirsin belki biraz daha bakman daha iyi olur derim.

Yani ben olsam, AliExpress'ten kaliteli alternatifini alir degistirim. Ne kadar zor olabilir ki?

Birkaç yere daha sorup yaptırmayı düşün öyleyse belki daha uygun fiyat veren çıkar.

En yüksek yorumlu yerdi burası önceden de kollarımı tamir etmiştim ve onlar hala sapasağlam çalışıyor o yüzden burayı seçtim. Bugün aradım fiyatı 1800TL kadar düşürttüm fan değişimi + temizlik + termal değişimi işte 1800TL anlaştık. Aklıma başka çözümde gelemedi zaten bozanda bendim termal süreceğim diye. Umalım da 1800TL değmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…