E enesmek Zeptopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #1 PlayStation 4 alacağım fan sesi sorun yaratır mı ve çözümü var mı?
Skyline1 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #2 6 ayda bir içini temizlerseniz sorun çıkartacak kadar fan sesi olmaz. Oynadığınız oyuna göre de değişir tabii ki.
6 ayda bir içini temizlerseniz sorun çıkartacak kadar fan sesi olmaz. Oynadığınız oyuna göre de değişir tabii ki.
Uçuşan Sinekler Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Diğer 8 Ocak 2025 #3 Fan sesi çok fazla değilse sorun yaratmaz. Ancak az çıksın istiyorsanız bir temizlik yapabilirsiniz. İnternette bunun ile ilgili videolar bulabilirsiniz. İyi oyunlar diliyorum
Fan sesi çok fazla değilse sorun yaratmaz. Ancak az çıksın istiyorsanız bir temizlik yapabilirsiniz. İnternette bunun ile ilgili videolar bulabilirsiniz. İyi oyunlar diliyorum
Emre.ben Centipat Katılım 21 Ocak 2024 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #4 enesmek dedi: PlayStation 4 alacağım fan sesi sorun yaratır mı ve çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer içi temizlenmemişse temizleyince azalır ama temiz haliyle fazla ses çıkarıyorsa cihazın yaşlanmasından dolayıdır.
enesmek dedi: PlayStation 4 alacağım fan sesi sorun yaratır mı ve çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer içi temizlenmemişse temizleyince azalır ama temiz haliyle fazla ses çıkarıyorsa cihazın yaşlanmasından dolayıdır.
erenY26 Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #5 Altina sesiz bir fan(laptop sogutucu) alabilirsin.