Playstation 4 Fat vs Slim vs Pro

İnternette 8 bin liraya sıfır diye satılan ürünlerin çoğu sanırım teşhir ürün.Pro modeline çok gerek yok fat kasa da biraz sıkıntılı model o yüzden en temizi 2.el bir slim almanız olur.Eğer deniyebilir iseniz elden alın,eğer yaşadığım çevrede pek bulunmuyor diyor iseniz dolap,sahibinden gibi sitelerde slim modeli 5 bin lira civarı bulunabiliyor.Bakarsınız güvenlik şeridi açılmamış o zaman PlayStation büyük ihtimal temizdir,deneme süresi veriyor uygulama zaten.

Slim ise onda bir sorun vardır ya da satan kişinin piyasadan haberi yoktur bu kadar ucuz olması normal değil.

Elden alım yapacağım orada test ederim diye düşünüyordum ama monitörümün olmadığını fark ettim. 7.300'lük olan 3yıllık bir cihaz daha var yanında da 3 tane futbol oyunu var ona mı yöneliyim?

Son düzenleme:
Elden alım yapacağım orada test ederim diye düşünüyordum ama monitörümün olmadığını fark ettim 7.300'lük olan 3yıllık bir cihaz daha var yanında da 3 tane futbol oyunu var ona mı yöneliyim?

Kontrol etmeden alma bence. Az kullanılmış ürün kendini belli eder çalıştırdığında oyun açılıp kapanırken ses, ısınma sorunları yoksa alabilirsin. Mümkün olduğunca şahıstan ve az kullanılmış ürün almaya çalış. Genelde askeri personeller ya da yoğun çalışma temposunda olan kişiler sadece boş vakitlerinde açıp kullanıyor cihazı. Eğer denk getirebilirsen bu tarzda insanlardan almaya çalış cihazı. Öğrenciler genelde cihazı çok yordukları için sıkıntılar çıkabilir. Tavsiyem dediğim gibi vakti olmadığı için PS4'ü kullanamayan birilerinden almaya çalış. PS Cafe ya da al- sat yapanlardan, öğrencilerden mümkün olduğunca almamaya çalış. Çünkü cihaz çok yorulmuş oluyor genelde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu izle mutlaka

@deltawrp

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…