Edelwp Hectopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2018 #1 Arkadaşlar merhaba, PS4 sahibiyim Playstation'u masamın üstüne koyuyorum ama prize uzak kalıyor bu yüzden sürekli prizin yerini değiştirmek zorunda kalıyorum. PS güç kablosunun daha uzun versiyonu var mı biliyor musunuz?
Arkadaşlar merhaba, PS4 sahibiyim Playstation'u masamın üstüne koyuyorum ama prize uzak kalıyor bu yüzden sürekli prizin yerini değiştirmek zorunda kalıyorum. PS güç kablosunun daha uzun versiyonu var mı biliyor musunuz?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2018 #2 Onu araştırmak yerine bi' milyoncudan bir tane 3'lü priz alsan?
Edelwp Hectopat Katılım 2 Ağustos 2018 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2018 #3 Shimada Sensei dedi: Onu araştırmak yerine bi' milyoncudan bir tane 3'lü priz alsan? Genişletmek için tıkla... Priz derken 3’lü prizi kastetmiştim [emoji1]
Shimada Sensei dedi: Onu araştırmak yerine bi' milyoncudan bir tane 3'lü priz alsan? Genişletmek için tıkla... Priz derken 3’lü prizi kastetmiştim [emoji1]
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.248 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2018 #4 Edelwp dedi: Priz derken 3’lü prizi kastetmiştim [emoji1] Genişletmek için tıkla... Tamam, bir tane daha al
Edelwp dedi: Priz derken 3’lü prizi kastetmiştim [emoji1] Genişletmek için tıkla... Tamam, bir tane daha al