PlayStation 4 almak istiyorum ve genel olarak ilanlarda sürüm sorusu soruluyor. Öncelik olarak bu sürüm mevzusu nedir?
PS4 alırken hangi modeli tercih etmeliyim?
Nelere dikkat etmeliyim?
Fat almadığın sürece istediğin modeli alabilirsin. Sürüm muhabbeti ise spesifik sürümdeki konsollar modlanabilmeye uygun oluyor ve biraz daha değerli oluyorlar.
Sürüm güncelliğini gösterir. Sanırım 9.55 öncesi sürümler kırılabiliyordu. PS4 Slim tercih etmelisiniz. Arkasında ki güvenlik etiketine dikkat etmeniz gerekiyor gerçi artık o etiketinde çakmaları var ama.
Fat almadığın sürece istediğin modeli alabilirsin. Sürüm muhabbeti ise spesifik sürümdeki konsollar modlanabilmeye uygun oluyor ve biraz daha değerli oluyorlar.
PlayStation 4 almak istiyorum ve genel olarak ilanlarda sürüm sorusu soruluyor. Öncelik olarak bu sürüm mevzusu nedir?
Nelere dikkat etmeliyim?
Surum mevzusu kırık cihazlar için gerekli. Orijinal kullanacaksiniz önemli değil
Slim model tercih et.
Fan sesine dikkat et CD yerinin çalıştığını kontrol et bir de gamepadi kontrol et ölü bölge drift falan var mı?
Nelere dikkat etmeliyim?