BySayp Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 PlayStation 4 sahibiyim fakat oyunlar hakkında hiçbir şey anlamıyorum. 2 kişilik, 10 yaşındaki kardeşimle oynayabileceğim fiyatı makul bir seviyede olan oyun önerirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2025
PlayStation 4 sahibiyim fakat oyunlar hakkında hiçbir şey anlamıyorum. 2 kişilik, 10 yaşındaki kardeşimle oynayabileceğim fiyatı makul bir seviyede olan oyun önerirseniz sevinirim.
Ceeke Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Ratchet and clank var ama iki kişi oynayabiliyor mu bilmiyorum.
BySayp Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #3 Ceeke dedi: Ratchet and clank var ama iki kişi oynayabiliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu tilki vardı bir tane onu diyorsun sanırım iki kişilik denemiştik olmamıştı teşekkür ederim önerin için yine de.
Ceeke dedi: Ratchet and clank var ama iki kişi oynayabiliyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu tilki vardı bir tane onu diyorsun sanırım iki kişilik denemiştik olmamıştı teşekkür ederim önerin için yine de.
kaptankedi Femtopat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Şubat 2025 #4 BySayp dedi: Şu tilki vardı bir tane onu diyorsun sanırım iki kişilik denemiştik olmamıştı teşekkür ederim önerin için yine de. Genişletmek için tıkla... Party panic aşırı iyi oyun ve eğlencelide
BySayp dedi: Şu tilki vardı bir tane onu diyorsun sanırım iki kişilik denemiştik olmamıştı teşekkür ederim önerin için yine de. Genişletmek için tıkla... Party panic aşırı iyi oyun ve eğlencelide
BySayp Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #5 kaptankedi dedi: Party Panic aşırı iyi oyun ve eğlencelide. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
kaptankedi dedi: Party Panic aşırı iyi oyun ve eğlencelide. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim deneyeceğim.
Ceeke Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #6 BySayp dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bugün baktımda Unravel Two var hatta şu an 20 lira galiba.
BySayp dedi: Teşekkür ederim deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bugün baktımda Unravel Two var hatta şu an 20 lira galiba.
BySayp Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #7 Ceeke dedi: Bugün baktımda Unravel Two var hatta şu an 20 lira galiba. Genişletmek için tıkla... 20 TL bedava neredeyse bir oyun için alsammı sence ne dersin.Almayı düşünüyorum
Ceeke dedi: Bugün baktımda Unravel Two var hatta şu an 20 lira galiba. Genişletmek için tıkla... 20 TL bedava neredeyse bir oyun için alsammı sence ne dersin.Almayı düşünüyorum
Ceeke Femtopat Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 21 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #8 BySayp dedi: 20 TL bedava neredeyse bir oyun için alsammı sence ne dersin.Almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Açıkçası oynamadım ama görünce aldım alınca aklıma geldide buraya yazdım akşam indirip oynayacağım kardeşimle bence 20 liraya değer
BySayp dedi: 20 TL bedava neredeyse bir oyun için alsammı sence ne dersin.Almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Açıkçası oynamadım ama görünce aldım alınca aklıma geldide buraya yazdım akşam indirip oynayacağım kardeşimle bence 20 liraya değer
BySayp Picopat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #9 Ceeke dedi: Açıkçası oynamadım ama görünce aldım alınca aklıma geldide buraya yazdım akşam indirip oynayacağım kardeşimle bence 20 liraya değer. Genişletmek için tıkla... Aldım gitti o zaman teşekkürler önerin için.
Ceeke dedi: Açıkçası oynamadım ama görünce aldım alınca aklıma geldide buraya yazdım akşam indirip oynayacağım kardeşimle bence 20 liraya değer. Genişletmek için tıkla... Aldım gitti o zaman teşekkürler önerin için.
Y Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.369 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #10 @BySayp LEGO oyunları var. Basit ve eğlenceli, beraber oynarsınız.