Ally16 Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #1 Orijinal PS4 kolu çok pahalı olduğu için güzel bir kol arıyorum. 200 300 TL bandında kol önerebilir misiniz?
Orijinal PS4 kolu çok pahalı olduğu için güzel bir kol arıyorum. 200 300 TL bandında kol önerebilir misiniz?
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #2 Yenilenmiş kollardan alabilirsin, çakma markaların hissiyatı çok kötü oluyor.
Ally16 Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #3 Empty1 dedi: Yenilenmiş kollardan alabilirsin, çakma markaların hissiyatı çok kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... Örnek verebilir misiniz? Kol konusunda pek bir bilgim yok.
Empty1 dedi: Yenilenmiş kollardan alabilirsin, çakma markaların hissiyatı çok kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... Örnek verebilir misiniz? Kol konusunda pek bir bilgim yok.
Empty1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2014 Mesajlar 1.207 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #4 Genelde teşhir ürünü ya da 1.sınıf yan sanayi oluyor fiyatları daha uygun, başka marka adlarında alırsan hissiyatı falan çok daha kötü.
Genelde teşhir ürünü ya da 1.sınıf yan sanayi oluyor fiyatları daha uygun, başka marka adlarında alırsan hissiyatı falan çok daha kötü.
Ally16 Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #5 Empty1 dedi: Genelde teşhir ürünü ya da 1.sınıf yan sanayi oluyor fiyatları daha uygun, başka marka adlarında alırsan hissiyatı falan çok daha kötü. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda o tür bir kol almıştım ve bozuk çıkmıştı. Artık o tür bir ürün almayı düşünmüyorum. Artık kafamı markalara çevirdim. Eğer marka biliyorsan önerini alabilirim.
Empty1 dedi: Genelde teşhir ürünü ya da 1.sınıf yan sanayi oluyor fiyatları daha uygun, başka marka adlarında alırsan hissiyatı falan çok daha kötü. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda o tür bir kol almıştım ve bozuk çıkmıştı. Artık o tür bir ürün almayı düşünmüyorum. Artık kafamı markalara çevirdim. Eğer marka biliyorsan önerini alabilirim.