PlayStation 4 ile aktif olarak online oynanabilir mi?

BARANERD11

Decapat
Daha fazla  
Resimdeki ürünü almayı düşünüyorum. Series S de bir seçenek ama PlayStation 4 çok cazip geliyor bana. Online oynanır mı ve sizce alınır mı? Xbox alırsam da 2. el 12 bin liraya tek kol alacağım, 512 GB.

Screenshot_2025-08-17-15-23-04-260_trendyol.com.jpg

Resimdeki ürünü almayı düşünüyorum. Series S de bir seçenek ama PlayStation 4 çok cazip geliyor bana. Online oynanır mı ve sizce alınır mı? Xbox alırsam da 2. el 12 bin liraya tek kol alacağım, 512 GB.

Eki Görüntüle 2557519

Hocam Trendyol'dan PS alınmaz. 18 bin TL'ye fat kasa PS5'ler var. Hem PS4'ün yakında desteği bitecek.

Trendyol bayağı bir kandırıyor 18 o ya PS4 alınmaz daha ucuzunu bulabilirsiniz.

PS 5 almanız daha mantıklı. İkinci el az kullanılmış bulursanız PS 5 alın bence. Bu fiyata ben tercih etmezdim.
Hocam Trendyol'dan PS alınmaz. 18 bin TL'ye fat kasa PS5'ler var. Hem PS4'ün yakında desteği bitecek.
hocalarım sarı siteden baktımda konumuma yakın o fiyat bandında bulamadım. Ay sonuna kadar vaktim var araştırıyorum

Bütçenizi 1k-2K daha artırma seçeneğiniz var ise kesinlikle bu fiyatı PS4'e vermemelisiniz. 19-21k aralığında PS5 Slim dijital bulabilirsiniz. Trendyol'u da tercih etmemelisiniz. Sarı siteden ithalatçı garantililere bakabilirsiniz. Bu fiyat bandında PS5 Slim daha mantıklı olacak sizin için. Series S konusu ise yine bütçeye bağlı eğer daha düşük bütçeyle konsol almak istiyorsanız en mantıklı seçenek. Ancak exclusive oyunlardan vazgeçmeniz gerek.

Bütçenizi 1k-2K daha artırma seçeneğiniz var ise kesinlikle bu fiyatı PS4'e vermemelisiniz. 19-21k aralığında PS5 Slim dijital bulabilirsiniz. Trendyol'u da tercih etmemelisiniz. Sarı siteden ithalatçı garantililere bakabilirsiniz. Bu fiyat bandında PS5 Slim daha mantıklı olacak sizin için. Series S konusu ise yine bütçeye bağlı eğer daha düşük bütçeyle konsol almak istiyorsanız en mantıklı seçenek. Ancak exclusive oyunlardan vazgeçmeniz gerek.
Hocam PlayStation oyunları çok pahalı ama maalesef

Hocam PlayStation oyunları çok pahalı ama maalesef.

PS Plus kütüphanesi işinizi görür aslında. Aylık PS Plus alıp kullanabilirsiniz. Bu şekilde bazı exclusive oyunlardan da yararlanmış olursunuz. Tabii ki buradaki avantaj PS4'ün 11.00 versiyon olması avantajı sizi de anlayabiliyorum. Karar sizin tabii ki. PS4'ü bu sürümle alıp oyunlara para vermek istemiyorum diyorsanız da çok da mantıksız bir seçenek değil ancak malum cihaz 11.00 yani kırılmış. Bu yüzden bunu alırsanız online oynayamayacaksınız haberiniz olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı