Erhanlk Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 13 16 Şubat 2020 #1 Merhaba, PlayStation 4'te oyun oynarken bir anda internet kesiliyor. R sorunu nedir acaba?
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.171 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 16 Şubat 2020 #2 İnternet modeminden mi kesiliyor yani başka cihazlardan da bağlanamıyor musun yoksa sadece Playstation'un mu interneti kesiliyor? Artı 0 Eksi
İnternet modeminden mi kesiliyor yani başka cihazlardan da bağlanamıyor musun yoksa sadece Playstation'un mu interneti kesiliyor?
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2020 #3 Aynı sorunu ben makinayı aldığımdan beri yaşıyorum. Oyundayken gidiyor manuel bağlıyorum, makinayı yeni açıyorum yine manuel bağlıyorum. Bazen kendisi otomatik giriş yapıyor ama kesintiler oluyor. Biri cevaplarsa sevinirim. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben makinayı aldığımdan beri yaşıyorum. Oyundayken gidiyor manuel bağlıyorum, makinayı yeni açıyorum yine manuel bağlıyorum. Bazen kendisi otomatik giriş yapıyor ama kesintiler oluyor. Biri cevaplarsa sevinirim.