Arkadaşlar merhaba,
PlayStation hakkında neredeyse hiç bilgim yok. Sorularım var cevaplarsanız memnun olurum. Bütçe belirtmiyorum çünkü ne alacağıma sizlerin cevapları doğrultusunda karar vereceğim. Sıfır ve ikinci el ürünlerin hepsine şu an yakınım yani hangisi uygunsa onu alabilirim. Şöyle ki kendimi zorlasam şu an taksit ile sıfır PS5 alabilirim ancak bilgim olmadığı için belki de gerek yoktur diyorum. Belki ikinci el alacağım bir PS4 bile beni tatmin edecektir. Sorularım şu şekilde;
- Çok güzel bir televizyonum var hal böyle iken PS4 ile yeterince eğlenebilir miyim yani tatmin eder mi grafik olarak yoksa PS5 bile eskide kalmaya başladı alacaksan 5 al der misiniz?
- Sürüm, model ve çeşitleri hakkında sıfır bilgiye sahibim. Mesela PS4 kaça ayrılıyor, Slim diye bir şey gördüm internette. Ayrıca disk kapasitesi var sanırım 500GB-1TB şeklinde. Ben PlayStation cihazlarına CD takılıp oynanıyor diye biliyordum bu disk kapasiteleri ne işe yarıyor?
- PS4 ve PS5 çeşitleri nelerdir? Sürüm nedir, ne işe yarar?
- Hangisi nereden alınır, hangi platformlar ve siteler uygundur?
- Oynamak istediğim oyunlar CoD tarzında silah oyunları ve Uncharted,lara croft tarzı macera oyunları. Bunlar için sorularımı baz alarak bana ne önerirsiniz değerli arkadaşlarım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.