PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Sen ne oynamak istiyorsun ki? Aklında var mı abi şu oyun olmadan olmaz dediğin oyunlar ona göre öneriyim konsol.

Hocam ağırlıklı olarak aklımdaki oyun macera oyunları içerisinde gizem, harita, görev vs. olan oyunlar. Last of Us, Lara Croft, Uncharted gibi. Bunların yanı sıra büyük ekranda korku ve silah oyunları da oynamak isterim. Resident Evil, CoD, Battlefield tarzında.

Yani özellikle PlayStation exclusive oyunlarını oynamak istiyorsan PS al tabii ama şahsen PS5 boş bir konsol çünkü hiç özel oyunu falan yok bir numarası yok yani bayağı boş bir konsol bildiğin. PS Plus'a da zam geldi zaten iyice gözümden düştü. Eğer ki özellikle PS exclusive oyunları oynamak istemiyorsan Series S öneririm.

Haklısınız, zamlar küçümsenecek gibi değil. Ancak Xbox serisini de biraz araştırdım ve PS5'in bana daha uygun olacağına karar verdim. Bu sebeple Xbox ihtimalini eledim diyebilirim hocam.

PS5 boş bir konsol mu

Dualsenseler Playstation'in el konsollarina denir

Sarj istasyonlari evet kollari sarj eder hani telefonu sarj ediyomus gibi dusun

Sarj istasyonun olmassa bisey olmaz hatta hicbirsey kaybetmessin playstation kasasinda zaten iki tane sarj kontenjani var ikisinede sarjlari bagladiktan sonra konsollara takacaksin

O sarj istasyonlari sen playstationu tamamen kapadigin halde sarj ediyor ama eger bunu almassan dinlenme modunda herkes gibj sarj edersin ve inan bana bu önemli degil

Teşekkür ederim hocam.

PS5 Xbox series X ve S ler ile ayni donanımda hadi PS4 e boş desen anlarimda PS5 e de boş diyeni ilk defa gördüm Exc oyunlari var evet zamlar yüzünden fena bi oyuncu kaybı yasadi ve yasiyacak ama islevsellik ve kolaylik anlaminda Xboxtan cok cok daha iyi

Kanka bence seneye kasım'ı bekle bildiğim üzere PS5 Pro çıkacak onu al hem kolları oyunları için para birikir. Ben bu yıl PS4 aldım ama seneye Kasım'da PS5 Pro'da alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…