PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Ben öyle düşünmüyorum ama herneyse 100 200 oyun alırım 50 tl daha ucuza yine daha iyi.

PlayStationda kalıcı olsa ne olur ??? oynamak için 170 tl hala veriyorsun ve gelen oyunlar aşırı dandik.
Hocam ne diyorsunuz? Şurda son aylarda dandikti. Bir iki ayla bütün seye birşey diyemezsiniz. Cod cold war verildi? Mafia definitive verildi? Ne yani bunlar dandik mi?

Benim için hiçbir zaman inanılmaz olmadı. xboxta 50 tl daha ucuza 500 oyun almak varken 3 oyuna 170 TL vermem.
Ben öyle düşünmüyorum ama herneyse 100 200 oyun alırım 50 tl daha ucuza yine daha iyi.
Hocam ne diyorsunuz. Bizde de oyun kataloğu var. Fiyat daha pahalı ama gayrt iyi. Klasikler yeter. Klasik sonrası iyi oyunlar var.

Onların kaç ay arayla verildiğini biliyor musun sen?
Evet hocam. Sizden iyi araştırdım. Xbox fanlığı yapıcam diye playstationun her şeyini gömmekten başka birşey yapmıyorsunuz.

Mafia definitive ile call of duty cold war ne kadar arayla verildi ?
Hocam onlar sadece örnekti. Mafia martta verildi diye hatırlıyorum. Yarın bir gün gamepassin anlaşması biterse o şirketlerle ne olucak?

Ben PlayStation fanıyım xboxta PlayStationda kullandım son zamlardan sonra bu dediklerim çok objektif 170 tl verip 2 3 ayda bi düzgün oyun almak mı 120 tl verip 500 oyun almak mı.

Ben PlayStation fanıyım xboxta PlayStationda kullandım son zamlardan sonra bu dediklerim çok objektif 170 tl verip 2 3 ayda bi düzgün oyun almak mı 120 tl verip 500 oyun almak mı.
Hocam diyorum ki yarın bir gün o şirketlerle anlaşması biterse ne olacak? Bizde o 3 oyun kalıcı. Sizde o sevdiğiniz oyunlar bir bir gidince ne olucak? Bizde en azından garanti var o oyunlar duruyor.

Hocam onlar sadece örnekti. Mafia martta verildi diye hatırlıyorum. Yarın bir gün gamepassin anlaşması biterse o şirketlerle ne olucak?
Sana bir soru sordum 120 TL'ye 500 oyun mu 170 tlye 3 ayda bir düzgün 3 oyun mu.

Hocam diyorum ki yarın bir gün o şirketlerle anlaşması biterse ne olacak? Bizde o 3 oyun kalıcı. Sizde o sevdiğiniz oyunlar bir bir gidince ne olucak? Bizde en azından garanti var o oyunlar duruyor.
Düzgün oyun olmayınca kalsa ne olur zaten plus almayınca oynayamıyosun dediğin şeyi 1 oyunda kullandım sadece kaç yılda.

Sana bir soru sordum 120 TL'ye 500 oyun mu 170 tlye 3 ayda bir düzgün 3 oyun mu.

Düzgün oyun olmayınca kalsa ne olur zaten plus almayınca oynayamıyosun dediğin şeyi 1 oyunda kullandım sadece kaç yılda.
Hocam şimdi zam gelince direk taraf değiştirmissiniz. Deluxe paketine bakın? Klasikler var. Daha pahalı olabilir. Ama oyunlar gayet iyi. Merak ettiğim tüm oyunlar var. Siz bi gamepasse bel bağlamıssınız onun haricine bakmıyorsunuz. Sizin bu gamepass merakını oyun kültürünü kötüye götürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…