PlayStation 4 mü 5 mi almalıyım?

Abi PlayStation 5 = PS4 remake ama demon souls ve FF16 var içinde. Uzun ömürlü bakıyor isen tabii ki PS5 ama ben bir konsol alsam eğer ki bilgisayarın var ise Switch olurdu net şekilde hem FIFA pes tarzı daha casual Co-op oyunlara sahip hem mariokart, mario party, olympics gibi daha based Co-op oyunlara sahip hem de kendi exclusive oyunları PC'ye çıkmıyor. Zelda , Mario , Metroid , Luigi's Mansion gibi oyunları PC'de göremeyeğiz. Oyun fiyatları diyor isen 2. el de uyguna bulabilirsin. Zaten PS5 oyun fiyatları ile hemen hemen aynı fiyatta.

Abonelik alınca mağazadaki tüm oyunları ücretsiz oynayabiliyor muyuz? Ayrıca Plus Deluxe ne mesela onu da bilmiyorum PS Plus ile Deluxe farklı şeyler mi?

Plus'un 3 paketi var Essential, extra ve Deluxe. Kütüphaneye erişmek için extra veya Deluxe paketini alman gerekiyor. Tüm oyunlar değil fakat senin istediğin Uncharted, Tomb Raider filan bayağı oyun var pakette. Tüm oyunlar yok yani, tüm oyunlar olsaydı millet oyun almazdı sırf Plus alırdı.

Yani anladığım şuan mağazada olmayan ama fiziki halde cihazın çalıştırabileceği oyunlar var diyorsunuz. Peki arkadaşların söylediğine göre elinizde fiziki bir oyun olsa bile oyunun kendisini internet vasıtasıyla yani mağazadan indiriyorsunuz. Bu demektir ki oyun mağazada yoksa elinizde fiziki CD olsa bile işe yaramaz, haksız mıyım?

Abim 1 ay kadar önce PS5 aldı, konu hakkında detaylı bilgi almak istersen ben veya abim sana yardımcı olabiliriz.
Ben o zaman Enes'i arayayım hahaha

Evet, o sana detaylı bilgi verir.

Abonelik alınca mağazadaki tüm oyunları ücretsiz oynayabiliyor muyuz? Ayrıca Plus Deluxe ne mesela onu da bilmiyorum PS Plus ile Deluxe farklı şeyler mi?
PS Plus'ın kendi kütüphanesi var hocam. Mağazadaki oyunları değil kütüphanedeki oyunları oynayabilirsiniz.

Oyunun mağazada olup olmaması birşeyi değiştirmez diye biliyorum. Şuan DriveClub oyununu CD ile oynayan kişiler var. Tabi şahsen deneyimlemedim fakat benim bildiğim oyun mağazada olmasa bile CD ile oyun oynanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…