Playstation 4 mü? Bilgisayar mı?

Scorpio92

Megapat
Daha fazla  
Dostlar elimde bir bilgisayar var. CS:GO'da 60-120 arası FPS veriyor. Açıkçası işimi de görüyor sizce para biriktirip PS4+FIFA 18 ve farklı oyunlar mı alsam yoksa PC'nin özelliklerini mi yükseltsem sizce ne yapayım dostlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Oyun alsan neredeyse ps4 alıyorsun, oyun fiyatları uçmuş. Dolarda uçmuş bence şuan bir şey almanı tavsiye etmem fakat PC'den yönel derim.

Tercih meselesi. Ben olsam PC yükseltirdim. Hem PS4 hem de oyun fiyatları ülkemizde uçmuş durumda. RDR 2 olmuş 400 TL diğer oyunlar ayrı zaten. Ama yine de siz bilirsiniz.

Oyun sıkıntısı yapıyorsan oyunları takas veya 2.el alaral çözebilirsin. 300 liralık oyunu 60-70 liraya alıyorsun Letgo dan ahibinden vs.vs.
300 tl lik oyun nasıl 70 tl ye buluyorsunuz anlatırmısınız biraz.

300 tl lik oyun nasıl 70 tl ye buluyorsunuz anlatırmısınız biraz.
AC Origins 250 liraydı çıktığında. 1-1.5 ay bekledim Letgo da 70 liraya bulup almıştım. Daha sonra bitirdikten sonra gittim onu Last of us2 ile takas yaptım en son satarken last of us ve başlarda aldığım oyunlar ile 1500 TL ye sattım. 0 almak tamamen iş bilmemezlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…