S Sinan Cetin Hectopat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #1 İnternette okuduklarıma göre renk siyah-beyaz oluyomuş birde X ve O tuşları ters oluyormuş ? NTSC alırsam sıkıntı yaşar mıyım ?
İnternette okuduklarıma göre renk siyah-beyaz oluyomuş birde X ve O tuşları ters oluyormuş ? NTSC alırsam sıkıntı yaşar mıyım ?
MehmetAksoy Hectopat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2016 #2 Sorun olmaz, NTSC ps4 sahibiyim sadece oyuna V,b girerken X yerine O basıyorsun. Başka birşey yok iyi forumlar.
Sorun olmaz, NTSC ps4 sahibiyim sadece oyuna V,b girerken X yerine O basıyorsun. Başka birşey yok iyi forumlar.
S Sinan Cetin Hectopat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2016 #3 MehmetAksoy dedi: Sorun olmaz, NTSC ps4 sahibiyim sadece oyuna V,b girerken X yerine O basıyorsun. Başka birşey yok iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde başka bir farkı var mı? Oyun içinde geri gelme kabül etme felan
MehmetAksoy dedi: Sorun olmaz, NTSC ps4 sahibiyim sadece oyuna V,b girerken X yerine O basıyorsun. Başka birşey yok iyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde başka bir farkı var mı? Oyun içinde geri gelme kabül etme felan
A alfrentagalamo Hectopat Katılım 14 Ağustos 2014 Mesajlar 100 Yer İstanbul 16 Nisan 2016 #4 Sinan Cetin dedi: Oyun içinde başka bir farkı var mı? Oyun içinde geri gelme kabül etme felan Genişletmek için tıkla... Bende de NTSC ps4 var 7 oyun oynadım herhangi bir sorun yaşamadım .
Sinan Cetin dedi: Oyun içinde başka bir farkı var mı? Oyun içinde geri gelme kabül etme felan Genişletmek için tıkla... Bende de NTSC ps4 var 7 oyun oynadım herhangi bir sorun yaşamadım .