PlayStation 4 önerisi

oblivist

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 6500 TL bütçem var PlayStation özel oyunlari oynamak istiyorum Uncharted God of War vb sarı sitede mat kasa 6 ay dukkan garantili tek kol 6500 500GB.
Digeride bir kisi satiyor PS4 Slim tek kol cuh 2216a.
6500 500GB. Sizce hangisini almam daha mantikli olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ps4 Slim almak daha mantıklı daha hızlı ama kalın kasa da iyidir. Ne içerdiklerini detaylı yazar mısın?

PS4 alma bence ben aldım pişman oldum. Kısa sürede bayıyor oyunlar ise inanılmaz pahalı eski olmasına rağmen.

Merhaba 6500 TL bütçem var PlayStation özel oyunlari oynamak istiyorum Uncharted God of War vb sarı sitede mat kasa 6 ay dukkan garantili tek kol 6500 500GB.
Digeride bir kisi satiyor PS4 Slim tek kol cuh 2216a.
6500 500GB. Sizce hangisini almam daha mantikli olur.
çok şüpheli hocam bence biraz sorun gidin bi kurcalayın kırdırtcaksanız yazılımına bakın ama ikisinden birisi dersen slim her zaman daha iyi ama v2 olmalı

PS4 alma bence ben aldım pişman oldum. Kısa sürede bayıyor oyunlar ise inanılmaz pahalı eski olmasına rağmen.

Belki kırdırtcaktır.

Çok şüpheli hocam bence biraz sorun gidin bir kurcalayın kırdırtcaksanız yazılımına bakın ama ikisinden birisi dersen Slim her zaman daha iyi ama V2 olmalı

Belki kırdırtcaktır.

Kırdırınca Online bir şey yapamıyor diye biliyorum ben

Doğrudur ama belki Online oynamayacaktır. Sormak lazım.

Hocam kırdırtmak istemiyorum daha önce Xbox konsolum vardi orada oynayabilecegim kadar oyun oynadim bitirdim artik PS4 özel oyunlara gecmek istiyorum.

PS4 Slim almak daha mantıklı daha hızlı ama kalın kasa da iyidir. Ne içerdiklerini detaylı yazar mısın?

Dükkanda satılıyor PS4 mat kasa 6 ay garanti orijinal V2 kol hdm vb tüm kablolar veriliyor cihazin üstünde çizik bile yok.

Diğeride normal biri oynamis satiyor Slim tek kol garanti vb yok ama onda.

Hocam kırdırtmak istemiyorum daha önce Xbox konsolum vardi orada oynayabilecegim kadar oyun oynadim bitirdim artik PS4 özel oyunlara gecmek istiyorum.

Dükkanda satılıyor PS4 mat kasa 6 ay garanti orijinal V2 kol hdm vb tüm kablolar veriliyor cihazin üstünde çizik bile yok.

Diğeride normal biri oynamis satiyor Slim tek kol garanti vb yok ama onda.
Ps4 daha mantıklı. Slim gibi hızlı olmayacak fan sesi çıkaracak ama garanti önemli.

Çok mu çıkar sesi bir de hizi cok etkiler mi?

Bir süre sonra uçak motoruna dönebilir o kadar yani. Hızda çok etki olmaz aynı sistem.
Belki HDD çıktığı döneme göre daha yavaş açar oyunları.
Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı