Playstation 4 Önerisi

Erdal1210

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben PS4 almayı düşünüyorum fakat bir sorunum var. CUH-1206A modeli disk çıkarma mavi ışık hatası vb. hatalar var diyorlar bu yüzden CUH-1216A tarafına yöneldim ama fiyat fazla geliyor.
Yardımlarınızı değerlendireceğim.
Teşekkürler.

Aldiginiz siteye gore degisir ama haklisiniz aralarinda yaklasik 200 tl ye yakin fark var. Bende 1216-a modeli var ve gayet memnunum. Diger model ile ilgili soylediklerinizi bende duyup 1216 ya yonelmistim. Alicaksaniz sony turkiye garantisi olmasina ozen gostermenizi tavsiye ederim.

Herhangi bir ariza ile karsilasmadiginiz surece bir problem olmaz ama olur da bir ariza yasarsaniz internette bununla ilgili bayagi kotu anisi olan insan var.

İthalatçı Garantili yani bir sorun çıkarsa Sony'e göndermek yerine Caps Lock Bilişim'e yani satıcıya gönderiyorsunuz onlar sizin yerinize hallediyorlar tabi Sony kadar hızlı tamir ederler mi veya yenisini verirler mi bilemiyorum bunu göz önünde bulundurarak alın. Cuh-1216 modellerde kolay kolay sorun çıkmıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı