Ömer Efe Alp

Decapat
Daha fazla  
Kardeşimle ya da arada eve gelen arkadaşımla birlikte PlayStation 4'te oynayabileceğimiz, 2-4 kişilik yerel (local Co-op) bulmaca, eğlence veya macera türünde oyunlar arıyorum. 3 adet DualShock 4 var önerebileceğiniz oyunlar varsa çok sevinirim. Fazla pahalı olmayan oyunlar önerirseniz çok iyi olur 100 ila 300 lira arasında olursa iyi olur.

Kardeşimle ya da arada eve gelen arkadaşımla birlikte PlayStation 4'te oynayabileceğimiz, 2-4 kişilik yerel (local Co-op) bulmaca, eğlence veya macera türünde oyunlar arıyorum. 3 adet DualShock 4 var önerebileceğiniz oyunlar varsa çok sevinirim. Fazla pahalı olmayan oyunlar önerirseniz çok iyi olur 100 ila 300 lira arasında olursa iyi olur.

Overcooked! 1 & 2 olabilir.

God of War, Last of Us serisini oynadınız mı?

God of War oynadım PS Plus aldım bir ara indirdimde maksimum 8 10 saat oynamışımdır sıkıldım bir yerden sonra Uncharted acayip iyi ama Last of Us da biraz indirime girse 2'yi almayı düşünüyorum.

Ben şuan co-op oyun arıyorum çünkü hikayeli oyunları oldukça deneyimledim

Teşekkürler o oyun şu an biraz pahalı 1499 lira gözüküyor ama favorilerimde indirime girer girmez satın alacağım zaten güzel bir oyun olduğunu çoğu kişi söylüyor.

Ben 524 TL'ye almıştım hocam indirime girer ancak beklemek istemezseniz 1 aylık EA Play üyeliği alın 200 lira falandı en son böylece EA'in tüm oyunlarını oynarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı